چند تا از تحلیلهای برتر تریدینگویو برای VELVET رو بررسی کردم و نکته جالب اینه که دو تحلیلگر از دو زاویه کاملا متفاوت به همین چارت نگاه کردن — یکی میگه بعد از رشد اخیر باید منتظر اصلاح بود، اون یکی میگه قیمت داره فشرده میشه و اگه درست بشکنه، ادامه حرکت صعودی محتمله.
بازار الان توی یه نقطه تصمیمسازیه. هر دو سناریو منطق خودشون رو دارن و ارزش داره هر دو رو با هم ببینیم.
در تحلیلی که johnwhale991 منتشر کرده، دیدگاه نزولی کوتاهمدتی مطرح شده. طبق این تحلیل، بعد از یه حرکت صعودی قوی، VELVET احتمالا داره وارد ناحیه سیو سود میشه. مومنتوم در حال کاهشه و تریدرها ممکنه شروع به گرفتن سود کنن. این تحلیل روی احتمال یه اصلاح ۳۰ درصدی تاکید داره که از نظر تکنیکال بعد از یه رشد تند، چیز غیرعادیای نیست.
برداشتم از این تحلیل اینه که سیگنال قطعی نزولی نیست، بلکه بیشتر یه هشدار برای کساییه که توی سود هستن — «پرایس اکشن رو زیر نظر بگیر و عجلهای برای هولد کردن بدون استاپ نداشته باش.»
در تحلیل QuantumEdge_QTG نگاه ساختاریتر و کمی امیدوارکنندهتریه. طبق این تحلیل، VELVET قبلا یه شکست از الگوی کنج (Wedge Pop) داشته و الان داره اون حرکت رو هضم میکنه — نه دامپ، نه شکست تمیز، فقط فشردگی زیر ناحیه عرضه. روی تایمفریم یکساعته، قیمت زیر یه خط روند نزولی داره کمپرس میشه، EMAهای ۱۰، ۲۰ و ۵۰ دارن از پایین به هم نزدیک میشن و حجم خشک شده — این ساختار به نظر میرسه آماده یه انبساط بعدیه.
سناریوی صعودی این تحلیل زمانی قویتر میشه که VELVET خط روند نزولی رو با حجم خوب بشکنه، بالای ناحیه شکست تثبیت بده و EMAها رو به سمت بالا برگردونه. سناریوی شکست هم اینه که قیمت دوباره از خط روند ریجکت بشه، کلاستر EMA رو از دست بده و پایین کف رنج اخیر اکسپت بشه — که در اون صورت این ساختار به تعمیر بیشتری نیاز داره.
چیزی که من از مجموع این دو تحلیل میگیرم اینه که VELVET الان توی یه مرحله حساسه: اگه بتونه با حجم از فشردگی بیرون بزنه، سناریوی ادامه صعود جدیتر میشه؛ اما اگه این ناحیه مقاومت رو نگه داره و قیمت ضعیف بمونه، اون اصلاح ۳۰ درصدی که تحلیل اول بهش اشاره کرده کاملا محتمله. هر دو سناریو روی یه چیز توافق دارن: عجله نکن، صبر کن قیمت دستش رو رو کنه.
تثبیت یعنی بازار هنوز دستش رو رو نکرده، نه اینکه سیگنال خرید داده. همین فشردگی که تو چارت میبینیم میتونه هم پیشدرآمد بریکآوت باشه هم فقط یه درجا زدن قبل از ریزش. تا حجم نیاد و خط روند نزولی رو تمیز نشکنه، هر خریدی بیشتر شبیه شرطبندیه تا تریدینگ. استاپت رو جا نذار.
شاید حق داشته باشی، ولی شکست تمیز معمولاً با حجم میاد — الان حجم خشکه. فشردگی زیر رزیستنس و حجم کم بیشتر بوی فیکآوت میده تا شکست واقعی. تا قیمت زیر کف رنج اکسپت نشه، من این رو شکست تأییدشده حساب نمیکنم. ولی بازاره، هر لحظه میتونه دستش رو رو کنه.
رفیق آروم باش، بازار که قرار نیست طبق عصبانیت ما حرکت کنه. تحلیل هم نگفت بفروش، گفت صبر کن ببین قیمت دستش رو رو میکنه. اگه استاپ داری که جاش درسته، بذارش کار کنه. اگه نداری، اون استرسی که داری از پوزیشنته، نه از بازار.
حرف درستیه، تحلیل باید آدم رو آرومتر کنه نه بترسونه یا هیجانزده کنه. لینک نجفی رو هم میبینم، آدم حسابیه و نگاه بلندمدتش معمولاً از سر و ته بازار خبر داره. ولی این VELVET یه آلت کوچیکه با نقدینگی پایین، یه خبر یا یه whale کافیه هر دو سناریو رو زیر و رو کنه. هر تصمیمی هم که بگیری، اول بدون چقدر حاضری از دست بدی.
یعنی هر وقت از یه ارز سود کردی دیگه برنگرد.. ولی جالبه توی این قیمت 30تومن یهوی کلی خریدار اومدن و حجم دارن پر میکنن، حتما توی بلند مدت جواب میده. فقط صبر
اون حجمی که میگی روی ۳۰ تومن جالبه، ولی مراقب باش کفسازی واقعی رو از خرید احساساتی تشخیص بدی. اگه این حجم با کندلهای قوی بیاد و ناحیه رو نگه داره، حرفت منطق داره؛ ولی اگه فقط یه اسپایک حجمی بود و بعدش خاموش شد، میتونه فیکآوت باشه. «حتماً جواب میده» رو بذار کنار، بذار چارت بهت بگه.
تحلیل هارو میبینی ؟ چرا لایک نمیکنی پس شیطون ماهی یک تحلیل منتشر میکنم
شوخی میکنم
به طور کلی، ارز دیجیتال به دلیل نوسانات زیاد در تایمفریمهای پایین، تحلیلپذیر نیست و درصد خطا در آن زیاد است. در واقع، برای کاربران، انتشار تحلیل کوتاهمدت تنها همان ساعت اعتبار دارد؛ زیرا به دلیل نویز زیاد، بازار ممکن است سریع رفتار خود را تغییر دهد و تحلیلگر نیز باید بهسرعت تحلیل جدید ارائه دهد که این کار شدنی نیست. به همین خاطر، تصمیم گرفتم تحلیل دقیق و تخصصی، اما سادهای از بلندمدت بیتکوین قرار دهم.
رفیق اول اینکه من نجفی نیستم، اشتباه گرفتی. دوم اینکه یه ماه آینده کل مارکت؟ هیچکس نمیدونه، نه من نه هیچ «استادی». همون چیزی که توی پست نوشتم اینه که VELVET الان توی نقطه تصمیمه، بریکآوت با حجم بشه سناریوی صعود جدی میشه، نشه اون اصلاح ۳۰ درصدی کاملاً روی میزه. پیشبینی یه ماهه بدون دیدن پرایس اکشن فقط حدسه، نه تحلیل.