نظریه در مورد وضعیت بازار

نظریه ی جالبی است بخونید:

سلام دوستان
بر این باور هستم که سیاست مالی جهان سرمایه گذاران جدیدی رو نیاز داره و با این شاخص های تورمی و رکود اقتصادی که شکل گرفته دنیا باید سرمایه گذاری های جدید و مناسبتری رو جایگزین سیاست بانکداری کنه و با توجه به پازل هایی که کنار هم میگذارم و نظرات سرمایه‌گذاران و تحلیلگران مطرح در دنیای رمز ارزها و ملک، طلا… را بررسی میکنم که بر این باورند که ایجاد ترس از ریزش بیت کوین و
کراس مویینگ 50 ، 200
که واقعا سیگنال مهمی در تکنیکل هست برنامه ایی بوده که بتوانند قیمت بیت را با توجه به اینکه توجه جهان بر روی آن بیشتر شده است را برای آخرین بار به پایین ترین قیمتها برسانند و بعد خریداری کنند همچنین بسیاری از تریدرها با درک این موضوع الگوی ترید شناوری روی رو اجرا کرده اند و باور دارند که غول های سرمایه گذاری میخواهند بیتکوین را در قیمتهای حدودی 30.000دلار یا حتی پایینتر و در ارزانترین قیمت ممکن خریداری کنند و این یک سیاست صبورانه در سرمایه گذاری هست…

من باور دارم قیمت بیت کوین و رمز ارزها بسیار بیشتر و با ارزش تر از یک خودرو مدرن در دنیای امروز هست و ایمان دارم قابلیت های بیت در آینده بسیاری رو شوکه میکنه.

قیمت فعلی بیت محدوده 35,200 است

شما در این شرایط چه کاری انجام میدید؟
نظر و استراتژی شخصی خودتون رو بیان کنید

متاسفانه تمام اینهایی که فکر می کنی خیالات هست ، رمز ارزها فاقد ارزش ذاتی هستن .اون یکدفعه هم که قیمت بالا رفت بخاطر هجوم مردم دنیا بود ، که رابطه ای با بیکاری بوجود اماده در رابطه با کرونا و همینطور رویایی پولدار شدن یک شب بود و اکثریت با ضرر خارج شدن و به اصطلاح نهنگها با سودهای کلان خارج شدن ، در اینده دولتها رمز ارزهای خیلی بهتر و قانونی و کاربردی بوجود خواهند اورد رمز ارزهای فعلی تمام پروژه های شکست خورده خواهند شد ،

عزیز نمی گم‌که صفر میشه در همین قیمتهای الان ،یکم‌پاینتر نوسانی باقی می مونه . البته اگر دارندگانش خوش شانس باشن . میشه محل نوسان گیری پولدارهایی امثال ماسک که با حرف و پولشون بالا پایین می کنن بازارو . اگر واقع بین باشید این ارزها کاربردی نیستن همه می خرن که گرونتر به یکی ساده تر از خودشون بفروشن

نظر شما بيانگر نادانى شما از تكنولوژى بلاكچين و ناتوانى شما از درك ارزش اين تكنولوژى است!
توصيه اكيد من به شما مطالعه بلاكچين و تلاش در درك مفهوم ارزش از منظر اقتصادى است.

متاسفانه شما هم دچار توهم در مورد بلاکچین هستی . فکر می کنی در اینده دولتها نمی تونن ارزهای قانونی و فراگیر و بدون نوسان و مورد قبول تمام کشورها بوجود بیارن ، و این ارزهای زیر پله ای می خوان اینده دیجیتال باشن ، سعی کنید به جای رویا بافی واقعیت بینید می دونی مثل چی می مونه الان بری پول یه حافظه ۱۰۰ هزار گیگ بدی یک میلیون دلار چون در اینده میاد ، خب همون اینده پر میشه از حافطه های خیلی بهتر با قیمت مفت .نمی دونم می گیری مساله یا ن

مرده مگه حرف میزنه ؟