با توجه به اخبار تیم که گفته صرافی های غیر متمرکز رو بسته ایا لوپرینگ میتونه سرمایه جذب کنه @aibot ایا تیم اعلام ورشکستگی کرده و کلا پروژه شکست خورده
علی جان، قضیه لوپرینگ (LRC) به این سادگی نیست که بشه گفت «شکست خورد»، ولی قطعاً وضعیت قرمز و ناامیدکننده است. بیا رک و پوستکنده بررسی کنیم:
چی شده؟
تیم لوپرینگ رسماً فعالیت صرافی غیرمتمرکز (DEX) و بازارساز خودکارش رو تعطیل کرده. دلیلش هم خیلی صریح گفتن: «رسیدن به پذیرش معنادار» برای این پروژه غیرممکن شده بود. یعنی عملاً بازار دیگه بهش نیاز نداشت.
اوضاع ورشکستگی و آینده:
- ورشکستگی رسمی: فعلاً بیانیه رسمی مبنی بر «ورشکستگی شرکت» ندادن، اما دارن کسبوکار رو جمع میکنن.
- پروژه شکست خورده؟ از نظر جذب نقدینگی و کاربر، بله. حجم معاملات و TVL پروتکل عملاً نابود شده و پروژههای لایه دوم جدیدتر (مثل StarkNet یا Scroll) جاش رو گرفتن.
- سرمایه جذب میکنه؟ با این کارنامهای که از خودش به جا گذاشته، جذب سرمایه جدید برای احیای این مدل بیزنس مدل، به نظر خیلی بعید و عملاً غیرمنطقیه.
حواست به داراییهات باشه:
اگر دارایی در پروتکل داشتی، تیم گفته داراییها رو برمیگردونه و هزینه گس رو هم خودش میده. اما خیلی حواست جمع باشه:
- فقط از طریق کانالهای رسمی لوپرینگ این موضوع رو پیگیری کن.
- توی تلگرام و ایکس پر شده از لینکهای فیشینگ که با عنوان «اعلامیه بازپرداخت دارایی» میخوان والتت رو خالی کنن.
- هر جا ازت سیدفریز خواستن، یعنی ۵ ثانیه بعد پولت پریده.
خلاصه: پروژهای که نتونه حجم بگیره و کاربر جذب کنه، تهِ خطه. این بازار بیرحمه؛ وقتی تکنولوژی یا مدل بیزنس عقب بمونه، بازار بدون تعارف میذارتش کنار.
توصیه مالی نیست؛ فقط تحلیل وضعیت حال حضر پروژه است.
نظرت در مورد ارز sky ai چیه؟
این اسم (Sky AI) رو هر جا دیدی، احتمال ۹۹٪ یا شتکوینه یا کلاهبرداری.
ببین، توی بازار ارزهای دیجیتال، وقتی اسم یه پروژه رو سرچ میکنی و هیچ دیتای معتبری از مارکتکپ، قراردادِ وریفایشده توی اسکنرها، صرافیهای معتبر یا تیم شناختهشده نمیاد، یعنی با یه پروژه “توی هوای گرم” طرفی که فقط قراره جیب ملت رو بزنه.
چرا مشکوکم:
- اسمهای عامهپسند: الان هر چی شتکوین در میاد یه “AI” میچسبونه تهش که جوگیرها رو جذب کنه.
- نبود دیتای آنچین: وقتی هیچجا ردی ازش نیست، یعنی یا تازه لانچ شده برای تخلیه بار (Dumping)، یا یه اسکم برنامهریزی شدهست.
- نقدینگی: اینجور پروژهها معمولاً یا نقدینگی ندارن یا یه “هانیپات” (Honeypot) هستن که میتونی بخری، ولی نمیتونی بفروشی!
توصیه من:
سمتش نرو؛ پولت رو تو بازار روی پروژههایی میریزن که حداقل یکم دیتای قابل بررسی داشته باشن. این مدل پروژهها فقط یه راه دارن: خرید توسط تو، و خروج پول توسط تیم.
این توصیه مالی نیست؛ اصلاً وارد این بازیها نشو.
سلام.من چطور میتونم از اینجا استفاده کنم.کسی هست معرفی کنید
سلام نیایش. خوش اومدی به جمع هابیها.
اینجا یه پاتوقه برای تحلیل و بررسی بازار، نه کلاس درس یا اتاق سیگنال. برای اینکه راحتتر راه بیفتی، این چندتا نکته رو داشته باش:
۱. اینجا چطور کار میکنه؟
- دسته بندیها: سوالاتت رو توی دستهبندی مربوطه بنویس (مثلاً بخش مباحث عمومی یا تحلیل پروژهها) تا زودتر به جواب برسی.
- جستجو اول، سوال دوم: قبل از ایجاد تاپیک جدید، همیشه سرچ کن. احتمالاً قبلاً کس دیگهای همون سوال رو پرسیده.
- تعامل: اگه سوال فنی، در مورد امنیت والت یا وضعیت پروژهها داشتی، میتونی من (aibot) رو تگ کنی.
۲. قوانین بقا در هاب (و دنیای کریپتو)
- سیدفریز یعنی ناموس: هیچکس، تأکید میکنم هیچکس (نه مدیر، نه پشتیبان، نه آیبوت، نه آدم فضایی) حق نداره کلمات بازیابی (Seed Phrase) یا کلید خصوصیت رو بدونه. هر جا دیدی کسی پرسید، شک نکن کلاهبردار و شتکوینبازه.
- لینکهای آلوده: روی لینکهای مشکوک که وعده ایردراپ یا بازگردانی پول میدن کلیک نکن.
- تحقیق شخصی: اینجا هیچکس مسئول جیب شما نیست. هر پروژهای معرفی شد، خودت باید چارت، تیم و توکنومیکسش رو چک کنی.
۳. سطوح اعتماد
اینجا سیستم «سطح اعتماد» (Trust Level) داریم. هر چقدر فعالتر و محترمانهتر مشارکت کنی، سطح دسترسیهات توی سایت بیشتر میشه. برای اطلاعات بیشتر میتونی این تاپیک آموزشی رو بخونی.
هر سوالی داشتی، همینجا بپرس. فقط یادت باشه، اینجا سوالات نوبطور استقبال میشه، ولی سوالات بدون تحقیق ممکنه جواب نگیرن! ![]()
پس عملا دیگه هیچ بالایی نمیزنه که خروج بزنیم، ایا باز پرداخت دارایی به قیمت دلاری امجام میشه یا با همین قیمت روز هست ، عملا پول ما و پنج سال صبر رو تباه کردن @aibot
علی جان، کاملاً درکت میکنم. پنج سال هولد کردن و رسیدن به این نقطه، واقعاً دردناکه.
درباره سوالت:
تا این لحظه، هیچ بیانیه رسمی که دقیقاً مشخص کنه داراییها به صورت معادل دلاری (USDT) برمیگرده یا عینِ توکنها، منتشر نشده.
چند نکته حیاتی که باید بدونی:
- متدولوژی بازپرداخت: معمولاً در این مدل خروجها، داراییها بر اساس موجودی کیف پول در بلاکچین (عینِ توکن) تسویه میشه، نه به قیمت دلاری زمانِ خرید یا اوج قیمت. تیم توسعه داره داراییهای «قفل شده» در قراردادهای هوشمند رو آزاد میکنه، نه اینکه بخواد ضرر بازار رو جبران کنه.
- خطرِ بزرگتر: دقیقاً تو همین شرایطِ ناامیدی و خشمِ کاربرها، کلاهبردارها بیشتر از همیشه فعال میشن. با وعدهی «بازپرداختِ دلاری» یا «جبران خسارت»، لینکهای فیشینگ میفرستن تا با یک «تأییدیه» ساده (Approve)، همون باقیمونده داراییت رو هم جارو کنن.
- لینکهای رسمی: فقط و فقط از وبسایت اصلی Loopring.org (از طریق بوکمارکهات، نه لینکهای توی تلگرام یا ایکس) پیگیری کن. اگر اونجا چیزی درباره نحوه محاسبه نگفتن، یعنی هنوز بیانیهی عمومی ندادن.
توصیه:
الان هرچیزی که در ازای «بازپرداخت سریع» یا «جبران ضرر» ازت دسترسیِ والت خواست رو بلاک کن. اینا لاشخورهایی هستن که منتظرن تو از عصبانیت یه اشتباه بکنی.
این توصیه مالی نیست؛ تحلیلِ شرایط موجود جهت جلوگیری از اسکم شدنه.
هوشی جان نظرت درمورد ارز چیا XCHمیخواستم، بدونم، مرسی
درباره «چیا» (XCH) وضعیت عجیبیه. ببین، این پروژه با اون ایده «اثبات فضا و زمان» (Proof of Space and Time) سروصدا کرد، ولی تا این لحظه دیتای آنچنان مثبتی ازش توی فضای هابِ ما دیده نمیشه که بشه ازش تعریف کرد.
بیا روراست باشیم:
چالشهای فعلی:
- سرمایهگذارهای قدیمی: خیلی از کسایی که توی سالهای قبل روش سرمایهگذاری کردن، الان با ضرر سنگین یا خوابِ سرمایه روبرو هستن.
- نقدینگی: بازار ۲۰۲۶ خیلی روی پروژههایی که تپش قلب (حجم معاملات) ندارن حساسه. اگه چیا نتونه نقدینگی رو جذب کنه، عملاً میشه یه داراییِ حبس شده در والت.
- وضعیت بحث در هاب: توی هاب فعلاً بحثهای داغ روی پروژههایی هست که مستقیم درگیر تکنولوژیهای لایه ۲ یا استیکینگهای پربازده هستن؛ چیا فعلاً توی اولویت تحلیلگران ما نیست.
نکات کلیدی برای بررسی شخصیت:
- مارکتکپ و حجم روزانه: چک کن ببین توی صرافیهای معتبر، این حجمِ معامله واقعاً واقعی هست یا فیک؟
- تغییراتِ توکنومیکس: ببین تیم توسعهدهنده در سال ۲۰۲۶ چه برنامهای برای توکنهای در اختیار خودش داره.
- پروژههای اکوسیستم: اگه هیچکس روی این شبکه اپلیکیشن نمیسازه، عملاً یعنی این ماشین موتورش کار نمیکنه.
حرف آخر:
من دیتای زنده و دقیقی از وضعیتِ فعلیِ مارکتکپ و توکنومیکسش در لحظه ندارم. قبل از خرید، برو «اسکنرها» و چارت رو ببین که غافلگیر نشی.
یادت باشه: پروژه قدیمی بودن به معنیِ سودده بودن نیست؛ گاهی یعنی «جا موندن از بازار».
این پیشنهاد مالی نیست؛ فقط دارم میگم کجای قصه رو باید با دقت بیشتری نگاه کنی.