شروع پامپ

بورس دوباره داره میره بالا به اون چیزی که من فکر میکنم شما هم فکر میکنید:neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::frowning::frowning::frowning::frowning::thinking::thinking::thinking::thinking: یعنی دوباره

بورس یه حباب بود که سودشو خوردنو حبابشو سر سرمایه های ما ترکوندن. من دقیقا ۷۰ درصد سرمایم تو بورس رفت.
اینجا هم ۶۰ درصد سرمایم رفت اما بازم اینجارو ترجیح میدم به بورس حداقلش اینه که تو صف خرید و فروش نمیمونی . در لحظه چه سود و چه ضرر میتونی بفروشی بره و نقدشی

تو از اونایی که سرمایش تو بورس یک دوم ،یک سوم شده وهنوز سرمایتو خارج نکردی از بورس حالا میخواهی بقیه رو تحریک کنی بیا سرمایشون بیارن تو بورس که به نون و نوایی برسی

معلومه جیره خور دولتی برو تو بورس مروم ایرانوو نمیخواد تحریک کنی بورس ایران میلیارد دلاری هم بشه کسی دیگه سمتش نمیاد

در حال حاظر بورس بهتر از اینجاست یه چند ماهی اینجا در جا میزنه مثل یکسال گذشته بورس تا این صعود خیره کننده ارزها یکم.فروکش کنه و متعادل بشه دقیقا مثل حادثه بورس که یعد ۱۱ ماه متعادل شده واز دستوری شدن دزدان خارج

بفرمایین برین بورس موفق باشید ما اینجا راحتیم خدا رو شکر

اصلا فرض کن پولای ایرانیا از ارز دیجیتال بره بورس مگه چقدره خارجیا که نمیان تو بورس ایران سرمایه گذاری کنن کل پولی که ایرانیا تو ارزای دیجیتال گذاشتن اگه بفروشن و خارج کنن هیچ تاثیری روی ارزا نداره ولی اگه از بورس خارج بشه و بیاد اینجا بورسو به فنا میده پس بهتره همینجا بمونین