بهترین آلتکوینها برای کوتاهمدت (چند هفته تا ۲~۳ ماه آینده) بعد از اتریوم (توی بازار فعلی که هنوز نوسانیه):
۱. سولانا (SOL): قویترین انتخاب کوتاهمدته.
چرا؟ آپدیتهای مهم (Alpenglow)، لانچ ترمینال جدید Jito، اکوسیستم خیلی فعاله. درحالحاضر داره کانال قیمتی رو دوباره تست میکنه. و اگه بیتکوین تثبیت کنه، پتانسیل برگشت سریع به بالا رو داره.
۲. هایپرلیکوئید (HYPE): بهترین مومنتوم.
چرا؟ روند صعودی واضح، درآمد واقعی از معاملات perpetual، رویدادهای Q3. درحالحاضر چارتش از بقیه تمیزتره و حمایت خوبی داره. مناسب کسانیه که ریسک متوسط قبول میکنن.
۳. رندر (RENDER): بهترین برای تم هوش مصنوعی
چرا؟ تقاضای بالا برای GPU در AI، narrative داغ بازار. درحالحاضر مارکتکپ نسبتاً کوچیک، و پتانسیل رشد سریع داره.
۴. اوندو (ONDO): تمرکز روی دارایی واقعی
چرا؟ توکنآیزیشن (تبدیل داراییهای واقعی به کریپتو) با حمایت بانکها و نهادها. مناسب سرمایهگذاری محافظهکارانهتره.
۵. سویی (SUI) و (KAS)کسپا:
سوئی SUI: بلاکچین سریع با رشد DeFi.
کسپا KAS: سرعت بالا + آپدیت smart contract جدید.
گزینههای بعدی: زیکش Zcash (ZEC): برای آپدیت بزرگ Ironwood در اواخر جولای. چینلینک Chainlink (LINK): اگه خبرهای RWA براش بیاد.
نکات خیلی مهم برای کوتاهمدت:
بازار خیلی پر ریسکه و هنوز ضعیفه و اگه بیتکوین پایینتر بره، همۀ اینها هم میریزن.
فقط پولی بذارین که اگه از دست دادین به چهکنم چهکنم نیوفتین.
بهتره بصورت پلهای و کمکم بخرین؛ نه همهی سرمایهتون و یکجا خرید کنین.
همیشه چارت رو خودتون چک کنین و حد ضرر بذارین.
زمانبندی رو در نظر بگیرین. جولای معمولاً ماه خوبی برای چرخش به آلتکوینهاست، ولی تضمینی بهش نیست.
پیشنهاد من:
اگه تازهکارین، اتریوم و سولانا رو به عنوان اصلیهای سبد معاملاتیتون در نظر بگیرین.
اگه ریسکپذیرترین؛ ترکیبی از HYPE + RENDER خوبه.
با درود و احترام.
آخه دوست من، نمیدونم به چه نحوی وارد معامله شدی، فیوچرز ورود حردی یا اسپات.
در هر صورت… اینجایی ورود کردید به نظرم یه جورایی تارگت اول بوده و میتونه به حوالی 0.11407 برگرده.
اما اگه مجدد شروع به ادامۀ روند صعودی خودش کرد؛ میتونه تارگتهای بعدی به ترتیب اینها باشه.
0.12000 - 0.12400 - 0.12800 - 0.13200 و 0.13345
حد ضرر : 0.11075
حواست باشه، معامله با ریسک همراهه؛ میزان سرمایه خودت و برای هر معامله به 2 درصد محدود کن.
دوست عزیز، دو نفر از عزیزان تحلیلگر همین دیروز قبول زحمت کردند و تحلیل جامعی از این ارز و ارائه کردند. لطفاً به تحلیلهای اختصاصی این ارز، مراجعه کنید.
ولی اینم خدمتتون عرض کنم…
به نظر من، ارزی که از 17.66 دلار ظرف یه هفته بشه 0.39 دلار؛ اسمش دیگه ارز نیست؛ یه شتکوینه.