سلام و درود فراوان به همگی
من تحلیل گر نیستم ..یک کاربرم مثل خیلی هااااا … چند روزه که داخل یک صرافی میبینم که یک گاوی سفارش خرید همستر باتتر میزنه ، قیمت 1975 بود این کاربر 27 میل سفارش خرید میزنه با 1968 …و از طرف دیگه 15 م سفارش فروش میزنم با 1975…حالاااااا قضیه شو من نفهمیدم… فروش روی 1975 که هست 500 تا فروش میرسه قیمت میاد پایین … میشه 1970 یا 1967 یا همون 1968 … پای خرید که میاد ، قیمت سفارش و کم میکنه .. میزنه 1955 ..سفارش فروش هم میزنه 1968 یا یکی کمتر یا بیشتر … خداییش من گیج شدم …اگه قصد خرید داره چرااااا هی مبلغ خرید و کم میکنه ..و قیمت فروش هم کم کم میاره پایین … بعد از 2 روز ..امروز قیمت زیر 18 اومد … بازم میبینم که با اعداد بازی میکنه … 28 م تا 30 م سفارش خرید میزنه … 15 م تا 20 م سفارش فروش میزنم …اما خرید و فروش نمیکنه … به نظر من یک نوع نقلیه … یا اینکه بخواد جلوی رشد این ارزو بگیره … !!! نظر شخصی خودمو گفتم .![]()
بازم از همگی عذرخواهی میکنم..کسی دلیل این کاره میدونه…!؟
منم دیدم دقیقا همینطوری هست که میگی ، نمی دونم شاید داره با قیمت بازی میکنه نیم درصد ارزون تر خرید میکنه نیم درصد گرون تر میفروشه که البته اونم باید کارمزد بده کار غیر منطقی هستش ولی این که میگی جلوی رشد قیمت رو بگیره نه نمی تونه این کار بکنه قیمت جهانی هستش تو تمام صرافی های جهان لیست شده همستر ،بازار بزرگی داره یه نفر نمی تونه این کار بکنه دوما تا قیمت میره بالا اونم داره قیمت فروش میبره بالا جلوی رشد قیمت نمی گیره داره نیم درصد گرون تر هم میفروشه