البته بنده میدونم ایشون سایت راه انداخته و البته گروه شخصی دارن و کانال و این مسائل ، آیا این موضوع دخیل بوده؟
من چند سال تو این سایت هستم و حتی زمانی ک هاب هم نبود (اگ دیتابیش شما کامنتهای خیلی خیلی قدیمی زمانی ک بیت حدود 10 هزار بوده رو هنوز داره میتونید با همین ایمیل صحت سنجی کنید ک چند سال در اینجا فعالیت میکنم)… حقیقتا توانایی هم علمی هم مالی راه اندازی سایت هم دارم ولی این کار رو نکردم …
اما اینکه یکی از بچه های اینجا برنامه ریزی و پلن خودش رو داره و سایت خودش راه انداخته ولی اینجا محدود شده این شائبه رو ایجاد میکنه که این کار عامدانه و برای جلوگیری از رقابت بوده.. (البته اگ بشه گف رقابت چون سایت ایشون هنوز محدیدیت های زیادی داره واصلا پلن کسب درامد ایشون چیز دیگه ای هست)…
البته این حق قانونی شماس ک کاربرا رو بر اساس قوانین ، بن یا بلاک موقت یا دائم کنید..اما برای کاربران قدیمیتر و فعالتری مثل ایشون فکر کنم نیاز به توضیح باشه دلیل و چرایی این محدودیت…
--
یه چیز دیگه هم در حاشیه بگم این سایت محدودیت داره مثلا همین هاب فلسفه اش رو من میدونم چیه اما فکر کنم اون چیزی ک مد نظر بوده اتفاق نیفتاده… حتی کاربران دیگه ای مثل سامان با نام کاربری تحلیل دان ک خودش گروه و کانال داره و فعال هم هست و حتی مدرس هم هست!!! چندین بار از من پرسیدن چرا هاب فعال نیس کاربرا ک همونجا بهشون گفتم به دلیل عدم توسعه و به روز بودن پلتفرم و حتی فلسفه غلط توسعه ، به این روز افتاده ..فکر کنم نیاز به بازنگری دارین…چون فعالیت و تولید محتوا حداقل چیزی ک از ظاهر قضیه مشخص هست به شدت افت کرده و این خودش میتونه این بخش رو به شکست برسونه …
خود شما بهتر از من میدونید اونچیزی ک الان مهمه کاربرا و بازگشت اونها به سایت هست و هر چه کاربر بیشتر تولید محتوا بیشتر و ماندگاری اعضا هم بیشتر و در نتیجه ارزش برند شما بیشتر و سوداوری کسب و کار شما بیشتر…
سلام مهردادجان، همونطور که میدونید هاب ارزدیجیتال قوانین مشخصی داره و انتظار میره همه کاربرها با در نظر گرفتن این قوانین در این بستر فعالیت کنند ولی خیلی هم پیش میاد که کاربرها عمدا یا سهوا خلاف قوانین فعالیت میکنند که در این مواقع ما سعی میکنیم تذکر بدیم و کاربرها رو متوجه فعالیت خلاف قوانینشون بکنیم و البته در صورتی که به این تذکرها اعتنایی نکنند حساب کاربری خاطی با محدودیتهایی روبهرو میشه.
فعالیت خارج از پلتفرم ارزدیجیتال کاربرها برای تیم ما خیلی مهم نیست و این موضوع تنها زمانی اهمیت پیدا میکنه که ما خودمون رو موظف به صیانت از کاربرهای محترممون از انواع کلاهبرداریهای ممکن توی این حوزه میدونیم و تا جایی که میتونیم از این قضیه جلوگیری میکنیم.
از اونجایی که توان و امکان بررسی هدف همه لینکهای ارتباطی خارج از پلتفرم ارزدیجیتال (مثل ایمیل، شماره تماس، آیدی یا لینک چت شخصی، گروه یا کانال در دیگر شبکههای اجتماعی و…) که روزانه خیلی از کاربرها سعی میکنند به دست عده دیگهای از کاربرها از طریق این پلتفرم برسانند برای تیم ما وجود نداره یک قانون ساده برای این مورد در نظر گرفته شده که انتشار هرگونه لینک و راه ارتباطی خارج از این پلتفرم “ممنوع” است. که اگر به توضیحات هم توجه کرده باشید این قانون برای پیشگیری از انواع کلاهبرداریها و سو استفادههای بالقوه است.
ما از حضور کاربرهای قدیمی، وفادار و فعال خیلی ممنون هستیم ولی اخلاق حرفهای به ما اجازه نمیده که در رعایت قوانین بین این کاربرها و کاربرهای جدید تمایزی قائل بشیم، کاربر رحیم هم یک راه ارتباطی منتشر کرده بود که برای تذکر یک زمان محدودی بن شدند. البته که قبل از این چندین بار پیامهای شامل لینک و آیدی که در تاپیک این کاربر بودن صرفا پاک شدند و بیشتر مواقع چشمپوشی میشد.