یاخدا این چند روز چقدر چرتو پرت اینجا گفته شده هبچکدوم هم درست نیست بابا خدا رو خوش نمیاد تحلیل الکی میزارین مگه مجبورین اخه؟ بازار منفی بشه همه تارگت های ریزشی شدید مثبت بشه پرواز و شاخ و شونه کشیدن! تاحالا ندیدم یکی تحلیل بزاره بازار طبق اون باشه همیشه برعکسشه هرچند خودمم عادت کردم هر روز بیام کامنتا رو بخونم ولی توروخدا حرف الکی نزنین گناه داره طرف رو الکی خوش و یا سکته بدین
ادمین تاییدددددد
سلام ..باهوتون موافقم .خودمون مشکل داریم یا پولمون اضافیه .دیروز که شد ۲۹ بیتکویین من راحت ۳۰۰ تا کاردانو گرفتم و ۶۰۰ تا استلار با ۸ میلیون رسید ۳۴ بیتکویین اونارم فروختم ۲ تومن سود کردم والا کار سختی نبود ۲ ماهه اومدم ارز دیجیتال
درود بر دوست عزیز.گلم اگر تازه واردی.خب اشکالی در گفتاره شمانیست.اگر قدیمی هستین.بدن که باید ده تا تحلیل متفاوت باید باشه که شما ببینید کدومش با تحلیل خوده شما درسته و نزدیکتره همونو معیارقرار بدی.به تحلیلگرهاچرا چرتو پرت میگین.بخدا یکم اگر ازچارت و اطلاعات داشته باشی خیلی راحت بهترین تحلیل انتخاب میکنی.ادمین جان تائید کن.
اینا اگه تحلیلگر درست و حسابی و باسواد بودن تحلیلاشونو مفت اینجا نمیگفتن و فقط خودشون ترید میکردن و سودشو میبردن
آتنا جان اونی که تحلیل بلده اصلا اینجا چیکار داره ؟