سلام کسی به این لگاریتم های ریاضی که هر روز مثل قارچ رشد میکنند وهیچ پایه وساپورت ومنبع وپشتوانه ای ندارند، اجازه نخواهد داد دربرابر دلار ویورو ویوان و ین وفرانک… موفق بشود. اگر هم روزی اجازه دادند، به رمز ارز خود در کنار پول ملی خود اجازه خواهند داد.
چگونه یک فرد 20ساله بخود اجازه میدهد کنار کولر بنشیند وبا خرید چند رمز ارز، تو رویای خود به بوگاتی وخانه چند صد میلیاردی فکر کند؟
رمز موفقیت کشورها، در کار، علم، خلاقیت، نواوری وتکنولوژی هست. ما بدون اینکه بتوانیم یک جمله بدون غلط املایی بنویسیم، میخواهیم جزایر یونان ویلای شخصی با فراری داشته باشیم.
ادامه رمز ارز بقول دوستمون مبهم وعقلا کمی سخت هست. اگر هم بمانند جز ده رمز اول، نابود خواهند شد. قیمت گذاری اینها هم اشتباه هست ونزول قیمت لازم است.
تو نخر ،زر هم نزن
جوان ۲۰ ساله مگه آدم نیست؟
پس بره بیل بگیره دست زیر گرما بیل بزنه به بوگاتی میرسه؟
خفه شو اسکل بورسی
چه خبر از بورس؟؟
پسر خوب بلاکچین بوجود اومده تا دنیا از حالت متمرکز بودن دربیاد و ثروت بین اشخاص باشه نه دولت ها و شرکت ها یه روزی میفهمی که نتونی یک واحد ساتوشی بخری منکر ریزش نیستم باید ریزش کنه اما فهمیدم تو هیچ علم و سوادی نداری
ادمین جان بچاپ
این که فعالیت در بازارهای سرمایه را شما اینطور به تصویر میکشید اصلا خارج از منطق هست
بورس تهران و سایر ملل هم جزو بازارهای سرمایه هست
با این تفاوت که اقایان سر مردم کلاه نمیگذارند تا مردم را بدبخت کنند
تازه اگر هم اینکار انجام دهند برای اقایان ما که چاپیدن بد نیست برای خارجی ها بد هست
کار کردن تو بازار سرمایه یک هنر هست
اگر قبول نداری بشین صدهزار از این بازار دربیار و اون صد هزار را معامله بعدی از دست نده
کار امثال تو نیست تو بازار سرمایه یک قدم موفق بشی
تو برو دنبال دلار یوریو اینا که میگی
چرایک واقعیت علمی انقدرمبهم باشه
چراقدرت اتحادرودست کم میگیرید
چراحتمابایدیک عده خیلی انگشت شماربتونن کل دنیارومدیریت کنند
چرامگرقرارنیست هیچ وقت انسانهابیداربشن واز تکنولوژی استفاده درست انجام بدن
چراانقدریک انسان بایدخودشودست کم بگیره
دوست عزیزیک انسان بودکه کشف کردبرق رو وازداشته اون انسانه که این دنیامتحول شد
چه بسایک انسان تونست حرف زدن رویادبده ونوشتاردرست کردوخیلی ازاین یک نفرها
بیاخودمون ازخودمون شروع کنیم این ارزچیزخوبی هست خیلی کارهاروبه تنهایی میتونه درست کنه به این چراتوجه نشه
من اصلا اهل پیام بازی نیستم امروز دیدم به جزاینکه اینابگن کمربندهابسته کمربندهاباز سود فراروخیلی حرف که قابل تحمل نیست
بگم ازاین موقعیت استفاده کنیدبه اندازه یک تفریح کوچک سرمایه گذاری بدنیست که حتی بهش نشه فکر کردمن به اینده نگاه میکنم واگه این رمزارز رومردم قبل کنندچه دنیایی میشه دیگه لازم به چاپ پول ازمنابع وجیب من وشماوکل مردم بی طرف نیست که سرمایه همه دست چندین ادم باشه
امیداورم همه بادانش واردبشن توهرکاری
امیداورم همه قدرخودبه تنهایی شون روبدونن
خداونددردرون همه شماست وکل هستی ازان خداوندفقط کافیست که خودتان بخواد
هیچ مسیری به خوشبختی وجودندارد، خوشبختی خودمسیراست
حرف راست جواب نداره
گل پسر موضوع فراتر از ذهن شماست و خیلی افراد کمتر از ۲۰ سال هم تونستن تواین بازار به رویاهاشون و حتی فراتر از مخیله شماها برسن پس اگر شما نتونستی درست سودکنی و ندیدی دلیل بر عدم وجود نیست حکایت های زیادی در مورد افکار پوچ وبچگانه شما هست مثل ندیدن انرژی برق با چشم و نفی کردن وجود خدا چون ندیده کسی ، در کل اینو بهت بگم من خودم یکی از اون کسانی هستم که شما ندیدی اما وجود دارم .