بیت کوین 95 هزار دلاری تا پایان سال میلادی 2026

به آپدیت جدید بیت کوین برای انتهای سال 2026 خوش آمدی. همینطور که در چارت مشخص هست، به احتمال زیاد ما کف بیت کوین را تاچ کردیم و آماده میشویم برای کوچ به سمت تارگت 90 هزار دلاری تا پایان سال میلادی! همینطور که روی چارت واضح هست ما در یک منطقه چرخش وارد شدیم که قبلا چندین بار منطقه واکنش بوده است که با باکس خاکستری مشخص کردم. با توجه به کندل مومنتوم دار هفته ای، برای من واضح شد که بازار ساز نه تنها فروشنده ها را از بازار بیرون کرد، بلکه خریداران منتظر برای کف های پایین را نیز غافلگیر کرد. اندیکاتور های راهنما، نشان میدهند که کف های قبل در هفته ای و ماهانه دوباره تاچ نشدن و این یک سیگنال برای رسیدن قیمت به کف بازار هست.

دامیننس بیت کوین هم مهر محکمی هست که نشان دهنده قدرت بیت کوین هست و در ناحیه انباشت به اصطلاح قرار دارد که هر لجظه امکان پرتاب هست!

تنها خبری منفی که بسیار مهم هست، نرخ بهره ژاپن در 17 سپتامبر که امکان اضافه کردن 25 صدم خواهد بود. در مرحله قبل خود خبر در زمان اجرا تاثیر خاصی نزاشت، اما پیشخور شده بود و قبلش بازار جهانی را منفی کرده بود!

همینطور که در اولین عکس و چارت میبینید یک باکس سبز بین 63 تا 73 هزار دلار. ترجیحا از روز 17 به بعد با خیال راحت تر میتوانید اقدام به خرید کنید و به دلایل انتخابات کنگره و همینطور پایان سال میلادی، بعید به نظر میرسد که بازار را منفی کنند! تارکت بین 92 تا 100 هزار تا پایان سال میلادی بسیار نزدیک هست و از آخرین اصلاح بازار استفاده کنید برای این سال میلادی.

ارزهای مونرو،بی ان بی و اتریوم و ریپل بسیار چارت خوبی دارن. با تحقیق بیشتر خودتان آماده شکار قیمت های ارزنده باشید، هر چند که همین الان هم قیمت ها در کف خودشون هستن. منظور از کف برای ارزهای با مارکت کپ بالا هست و نه میم یا شت کوین ها. لطفا طمع ثروتمند شدن یا سودهای چند صد درصدی را بزارید کنار تا بازار روی خوش خودش را هم نشان بدهد. شما هیچوقت از بازار عقب نیستید، فقط زمانی بازنده اید که با حرف دیگران خرید یا فروش کنید و یا از روی نداشتن اطلاعات و هیجان وارد شوید. امیدوارم این مطلب را با دوستان خودتان به اشتراک بگذارید. ممکن هست هر تحلیلی اشتباه در بیاد، پس بهترین کار این هست که با چشمان باز تصمیم بگیرید و شخص خودم بسیار از منابع زیاد جستجو کردم تا بتوانم راحت ترین تصویر ممکن را بازگو کنم. امیدوارم خرید پله ای و فروش پله ای در سود را فراموش نکنید. موفق باشی

9 لایک‌کرده

نرخ بهره ژاپن روز 18 سپتامبر هست!:sweat_smile:

3 لایک‌کرده

سلام بهزاد جان..در طول 23 سال سرمایه گذاری در حوزه های مختلف آنالیزهای زیادی رو قبل از حرکات بلند یا میان مدتم می خونم،،بین این همه آنالیز فارسی و لاتین، آنالیزهای معدودی هست که منتظرش می مونم،

1 لایک

آنالیزهای شما از همون دسته هست،ممنونم ازت که اینقدر انرژی می گذاری، ارزشمند هست. خداوند مهربان حفظت کنه. یک مورد رو هم از من به یادگار داشته باش، بیت کوین یک روز در تقویم 2027، 180 هزار را خواهد دید.

1 لایک

آنالیزهای شما از همون دسته هست،ممنونم ازت که اینقدر انرژی می گذاری، ارزشمند هست. خداوند مهربان حفظت کنه. یک مورد رو هم از من به یادگار داشته باش، بیت کوین یک روز در تقویم 2027، 180 هزار را خواهد دید.

1 لایک

مدت ها پیش زمانی که ریال به دلار حدودای ۴۰ هزار تومان بود، نتونستم تشخیص بدم که روند رشد بدون ترمز داره و بعد از بررسی ین ژاپن به دلار که اونم وضعیتش شبیه به ریال به دلار هست، متوجه شدم بعضی از شاخص ها انگار که طرد شدن یا بدون صاحب رها!

برای همین احتمالا روزی هر دلار معادل ۱ میلیون تومان برسه.

چند سال پیش هم فیلمی را دیدم که در بخشی از اون، در رادیو گزارشگر میگفت قیمت بیت کوین بالای ۱ میلیون دلار هست و … قیمت طلا را یادم نیست(اون فیلم برای آینده بود)

حالا چرا موضوع بالا را بیان میکنم، دلیلش این هست که فقط خود موضوع را بررسی نمیکنم، بلکه تحولات مربوط به اون را باید بررسی کنم. برای بیت کوین صندوق بزرگ بلک راک این اطمینان را بهم درباره آینده روشن مسیر را میده.

همه صندوق های بلک راک در سهام های مختلف را بررسی کردم و همیشه سودآوری خوبی داشتن از گذشته. پس برای بیت کوین هم که سرمایه زیادی روی اون خوابیده، آینده خوبی را میشه در نظر گرفت.

چه خوب بود این تجربیات امروزم را ۳ سال پیش داشتم:joy:

4 لایک‌کرده

تحولات اضافه شدن نرخ بهره ژاپن را روی چارت بیت کوین اضافه کردم. دسامبر پارسال اگه اشتباه نکنم اخبار فد آمریکا تاثیر منفی خبر را خنثی کرد، اما قبل از خبر روی چارت میبینیم که بازار خبر را در چارت قبول کرده و همچنین بعد از اون هم اتفاق افتاده که همش ممکنه به این دلیل نبوده باشه و من صرفا تئوری توطئه را دنبال کردم :wink:

در چند هفته آینده هم که 18 سپتامبر میاد، خطوط نارنجی روی چارت هست که انتظار دارم یک واکنش منفی حداقل 5 تا 30 درصدی روی چارت بیت کوین ببینم. حالا قیمت از روی محدوده 85 هزار اصلاح بده یا پایینتر را فقط خود بازار ساز میدونه. سعی من از انتشار مطالب این هست که میشه آمادگی هر سناریو را داشت و دست و پا شکسته وارد یا خارج نشد و اخبار زرد را هم دنبال نکرد. بهترین کار این هست بجای حواشی ها جنگ و …، دنبال اخبار کلان اقتصاد ها باشیم و نکته های خبری را جدا کنیم. اگه فلان شرکت خرید یا فروخت نباید در مسیر کلی ما تاثیری بزاره. اگه تا الان فروشنده نبودید دیگه فقط با هر اصلاحی باید اضافه کنید و جمع بندی فاند و تکنیکال نشون میده که بازار خسته هست و کم کم بالا خواهد رفت. راستی دامیننس بیت کوین از چارت خود بیت کوین مهم تر هست. هر قله بالایی زد، انتظار داشته باشید که تاثیرش نهایت بعد از چند روز روی خود بیت کوین پیدا بشه. خوشحال میشم از تجربیات خواننده این مطلب هم استفاده کنم و حتی انتقادی باشه!

////

نکته دیگه مهم چارت استراتژی هست که برگشت خوبی را تجربه میکنه و این چارت با چارت بیت کوین همخونی خوبی داره و نشان میده که این سهام هم کف خودش را که انتظار داشتم دیده!

دامیننس تتر یک واگرایی تمیز داره که انتظار دارم یک واکنش هایی توی اون باکس سبز ببینم و بعد از اذیت کردن ها، ادامه اصلاح بیشتر برای دامیننس تتر.

اینجا انتظار داشتم یکبار دیگه وارد باکس سبز بشه که از نزدیکی اون بالا رفت و در واقع میشه قبولش کرد که بازار به محدوده تقاضا رسیده و خرید های بازار ساز تکمیل شده!

-

نکته پایانی این که تایم چارت ها هفته ای هستن و همین لحظه اتفاق نمیفتن و نباید هیجانی شد. احتمالش زیاد هست که اول بیت کوین صعودی بشه و حتی بقیه ارزها کمی منفی بیشتر بشن، چون دامیننس منطقه مهمی داره انباشت میشه!

اگه اصلاح عمیقی زد، پلی ای وارد خرید بشید و انتظار نداشته باشین کسی بهتون کف قیمت را خبر بده، چون واقعا هیچکسی علمش را نداره. امیدوارم موقع ریختن خرید را انجام بدین و وقتی قیمت ها بالا رفت، نیاین دنبال خرید بگردید :wink:

1 لایک

آقا بهزاد خدا حفظتون کنه قبلا در مورد سولانا گفته بودی خوبه نظرتون رو منتظرم

متشکرم
پس با این حساب در هر ریزش خرید بزنیم

1 لایک

یک چارت جذاب دیگه هم هست که شاخص بیت کوین به طلا را بررسی میکنه.

به یک محدوده خیلی مهم رسیده، اگه باکس نارنجی را بشکنه و تثبیت بده، رشد و سود دهی بیت کوین به طلا بیشتر خواهد بود. اما یک الگوی روی چارتش میبینم که میتونه ادامه ضعف بیت کوین به طلا باشه.

به زبان خودمونی هر چی بیت کوین نسبت به طلا رشد کنه، پول بیشتری واردش شده و هر چی این چارت اصلاح بده، طلا مالکیت بیشتری را نسبت به بیت کوین تصاحب کرده. تا اینجا فعلا طلا برنده هست، اما هیچ چیز پایدار و ثابت نیست :smiley:

1 لایک

در آخرین پستم نسبت به سولانا اگه مروری باشه، یادم میاد که قیمت بین 70 تا 50 دلار را در بدترین شرایط میدیدیم و همون حوالی 75 اگه اشتباه نکنم هم نوشته بودم خیلی ارزنده و خوبه. بهرحال حیف اگه اونجا کسی اضافه نکرده باشه. برای ریپل روی 1 دلار خیلی مفت بود و برای سولانا روی 70. اگه قسمت باشه بازم اصلاح سنگین بزنه. من روی بی ان بی ورود زده بودم و سولانا و اتریوم ریپل و مونرو خیلی جذاب هستن در این قیمت ها. شاید هر اتفاقی بیفته، اما بنظر نمیرسه دیگه کف پایینتری وجود داشته باشه :star_struck:

از روز 17 یا 18 سپتامبر خرید هات را تکمیل کنی بهتره، چون ممکنه یک شوک آخری بدن به بازار تا نزارن عده زیادی وارد بشن و همچنین اون افرادی را که الان خرید زدن را از بازار بندازن بیرون. اگه شانسمون خوب باشه، یک فرصت دیگه هنوز میاد

2 لایک‌کرده

بیت کوین کش در یک خواب زمستانی تقریبا بیش از هزار روز تا الان بوده و تمامی این حرکت های 4 سال پیش اون تقریبا در یک باکس رنج یا جمع آوری بوده!

شاید امکانش باشه که مثل زیکش که حدود بیش از 3 سال در خواب بود، دوباره بیدار بشه و حرکت های بزرگی بزنه!

آیا موافقی خودت زیر نظر بگیری و شاید شانس بهت رو کرد با دیدن این مقاله

تایم چارت زیکش و بیت کوین کش در هفته ای

جالبه آخر جفتشون عبارت پول نقدی را یدک میکشن یا همون کش خودمون که ممکنه با کشیدنش شل بشه و موقع پرتاب قدرت زیادی داشته باشه. پس این را هم شاید یکی خاست توی این قیمت ها شکار کنه :wink:

2 لایک‌کرده

این لایه دوم بیت کوین، یعنی میشه دوباره همچین تارگتی بده؟

تایم ماهانه

INJ چطور؟

این چطور؟

2 لایک‌کرده

inj , propy هم که تا حالا خوب پیش رفتن ، خوشبختانه با تحلیل‌های شما روی قیمت خوبی خرید داشتم ازشون ، امیدوارم دوستان دیگه هم خرید خوبی کرده باشن ، btc , paxg هم از قبل داشتم خوشبختانه

1 لایک

امسال و سال بعدی اتریوم میتونه رشد خوبی داشته باشه، اما همه ارزها را با خودش نمیاره بالا. این حرکت بیت کوین بیشتر به دوره ای هست که بهش میگن فصل بیت یا بیت سیزن. در نتیجه ارزهای با مارکت کپ بالا و درست و حسابی رشد خواهند داشت و بقیه ممکنه حتی اصلاح بیشتر بدهند. در نتیجه از این زمان الان تا سال بعدی ماه فوریه یا مارس میشه نتیجه خوبی را برد. بازار اگه یک اصلاح درست و حسابی بده، خودم هم all in وارد میشم:joy::joy::joy:

1 لایک

بهزاد جان بنظرت چه ارزهای قابلیت رشد خوبی دارن تا سال اینده؟

1 لایک

سوال درست شاید این باشه که کدوم کمتر بریزه یا مقاوم تر باشه:sweat_smile:

ریپل و xlm چارت شبیه به همدیگه دارن، هر کدوم رفت زودتر بالا یا ریخت، میشه روی اون یکی وارد شد و در نظام بانکی ظاهرا پیشرفت خوبی داشتن.

اگه اتریوم بتونه در حین فعال نگه داشتن شبکه خودش، اتریوم را اچارکشی کنه و از اول بکوبه، همچنان در لیست هست.

اتریوم/بی ان بی/سولانا/ریپل تونستن بستر بزرگی برای توکنیزه کردن سهام ها درست کنند، البته بلاکچین های دیگه هم هستن، ولی اینا مزرعه بزرگتری دارن.

اگه بیت سیزن بشه، لایه دوم های بیت کوین و بیت کوین کش به احتمال زیاد میان بالا.

یک سری ارزها ساخت آمریکا و یک سری ارز هم مربوط به چین هستن. شاید بین این ۲ گروه بزرگ، در آینده رقابت بشه و ارزهای خودشون را پامپ کنند. میتونی توی سایت کوین مارکت کپ کشور سازنده ارز را ببینی.

نکته بالا در حال حاضر اهمیتی نداره، اما بهترین کار این هست که مثلا چند تا ارز مارکت دار از هر گروهی را زیر نظر بگیری که چنانچه مثلا rwa پامپ شد ارزهای اون گروه را بگیری یا مثلا ai یل …

اما در اخر بازار بالغ شده و سرمایه گذاران بزرگ واردش شدن. اون تصور بزرگ پامپ های هزار درصدی را باید کنار گذاشت و با سود کم راضی بود.

در کل مطلب زیاد شد و اگه بیت سیزن شدیم که احتمالا میشیم، فقط ارزهای مارکت کپ بزرگ یا زیر ۱۰ را بگیر. همون ها به اندازه کافی سود میدن یا نهایت زیر ۲۰ جدول.