🧲 نقشه نقدینگی بیت‌کوین؛ آهنرباها کجا کار گذاشته شدن؟

دوستان، این نقشهٔ حرارتی (هیت‌مپ) جدید بیت‌کوین رو ببینید. قشنگ نشون میده نهنگ‌ها و مارکت‌میکرها کجاها تله گذاشتن!

:chart_increasing: بالای سر قیمت (تله شورت‌ها):
یه توده به شدت زرد و متراکم از نقدینگی تو محدوده ۸۰,۰۰۰ تا ۸۱,۰۰۰ دلار جمع شده. این یه آهنربای فوق‌العاده قویه که مارکت بدش نمیاد برای جارو کردنش یه سرک بکشه.

:chart_decreasing: زیر پای قیمت (تله لانگ‌ها):
اون پایین هم استاپِ پوزیشن‌های لانگه. حولی محدوده ۷۶,۰۰۰ دلار. و یه پله پایین‌تر حوالی ۷۴,۵۰۰ تا ۷۵,۰۰۰ دلار، بدجوری چشمک می‌زنه.

:light_bulb: نتیجه‌گیری: بیت‌کوین الان دقیقاً وسط این دو تا استخر نقدینگی گیر کرده و داره رنج می‌زنه.
با توجه به این حجم از پولِ پارک شده تو بالا و پایین، احتمال یه هانت (شکار استاپ‌ها) به صورت رفت و برگشتی خیلی بالاست. :warning:
:police_car_light: تو این ناحیه بلاتکلیف به شدت مدیریت ریسک رو رعایت کنید و منتظر تاییدیه بمونید! :eyes::roller_coaster:

yazdanpoor official

4 لایک‌کرده

توی این وب لایو نقدینگی ها را ببین و حالش را ببر :satellite:

1 لایک

حالا من که دقیق یادم نیست چند روزه، ولی کار بیت‌کوین شده همین حرکت بین دو ناحیه‌ی نقدینگی. اول حد ضررهای یه طرف رو می‌زنه و بعد میره سراغ حد ضررهای طرف دیگه

2 لایک‌کرده

داستان این هست که اینقدر بالا و پایین میشیم مثل …:rofl:

2 لایک‌کرده

با درود و احترام بهزادجان، سپاس از محبتت:folded_hands:t3::rose:

اما نظر شخصی خودت رو لطفا در خصوص هانت نقدینگی بیان کن. اول کدوم طرف و هانت می‌کنه؟:slightly_smiling_face:

1 لایک

با درود و احترام سرکار خانم.

این تیپ حرکات از بدیهیات و سیکل‌های بازاره.

یادمه :backhand_index_pointing_left:t3:حدود ۳ ماه پیش این نوسانات بازار و در ماه سپتامبر + پیس‌بینی جهت حرکتی مارکت رو در قالب یک پست، به وضوح بیان کردم.

اگه وقت کردید و اون پست و پیدا کردید، حتماً مطالعه بفرمایید.

1 لایک

سلام به روی ماه خودتون :smiley: !
من اون موقع نبودم دوست گرامی وگرنه حتمن دیده بودم. البته باز هم از جالب بودن قضیه کم نمی‌شد احتمالن :joy:

2 لایک‌کرده

با توجه به یک کندل 1 ستعن ک چل که علامت نارنجی زدم داریم، فکر میکنم 50 درصد شادو کندل روزانه را که علامت زدم تاچ کنه و ادامه اصلاح بیشتر !

2 لایک‌کرده

در ضمن گپ cme داریم در روز جمعه! هر چقدر قیمت از همین محدوده 77300 بره بالا به ضرر بیت کوین خواهد بود. پس بهتره مثل بچه آدم این یکشنبه را بشینه سر جاش و بازی گوشی نکنه :joy:

3 لایک‌کرده

با درود مجدد:hand_with_fingers_splayed:t3:شما محبت دارید:folded_hands:t3::slightly_smiling_face:

قطعٱ همینطوره که فرمایش کردید.

با درود مجدد…

امیدوارم حداقل فرمایش شما رو گوش بده آقاااا.:grinning_face_with_smiling_eyes::wink: سپاس.:folded_hands:t3:

1 لایک

براوو:clap:t3::clap:t3::clap:t3: کاملٱ با شما موافقم:rose::folded_hands:t3:

2 لایک‌کرده

در تایم 1 ساعته این 2 تا سطح را از دست بده، کلا الگو صعودی در ک.تاه مدت به نزولی تبدیل میشه

4 لایک‌کرده

با درود و احترام.

ظاهراً تمایلی به دیدار این دو نقطه، تا الآن نداشته.

1 لایک

یکم مقدار مورد نظر را بیشتر پرید :laughing:

2 لایک‌کرده

شایدی آید این حکایت :satellite:

1 لایک