آمادگی FET و SUI در صورت شرایط مناسب و گرفتن تأییدیه، برای پروازی دیدی ![]()
سلام وقت بخیر
بی زحمت one رو هم بررسی می کنی
با درود و احترام.
اطاعت. در اسرع وقت پیگیری میکنم.
درود آقای کیانی ، به به چه پروازی ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممنون لطف می کنید
اگر بتونید راهنمایی ام کنید ممنون میشم
باسلام وقت بخیر آقای کیانی در رابطه باارز fet اگر میشه لطف کنید یک محدوده زمانی تقریبی بگید ممنون میشم واینکه من مقداری ارز dexeرو در قیمت ۲دلار ورود زدم میخواستم بدونم به نظر شماامکان رشدتاچنددلارداردوبه طور تقریبی در چه محدوده زمانی ممنون میشم پاسخ بدید![]()
![]()
![]()
با درود و احترام
ارز فت FET در فاز انباشت پس از اصلاح سنگینه. حمایت کلیدیش ۰.۱۹–۰.۲۰ دلاره. و صعود احتمالیش در کوتاهمدت ۰.۳۰ تا ۰.۶۰ دلار، در میانمدت (اواخر ۲۰۲۶ تا نیمه ۲۰۲۷) ۱ تا ۲.۵ دلار و در بلندمدت حوالیه ۵ دلار به بالا.
اما ارز دکسی DEXE ،بعد از رالی قوی تا ≈۴۹ دلار، اصلاح شدید داد و الان در محدودهٔ پایین تثبیت داده. از ۲ دلار نقطه وروده، در کوتاهمدت ۳ تا ۵ دلار؛ در میانمدت ۵ تا ۱۰ دلار به بالا. و در بلندمدت پتانسیل چندبرابری در چرخه گاوی بعدی.
(اما هر دو تاشون، ارزهای پرریسک و وابسته به بیتکوین و احساسات بازارن)
ضمنٱ فراموش نکن دوست من، پیشبینیها تقریبیه .. تضمینی نیست. مدیریت ریسکتون و داشته باشین.
با درود مجدد.
راستش ارز ONE بعد از اون پرتاب قیمتی، الان داره یه اصلاح سنگین (حدود ۳۴٪ در ۷ روز اخیر) رو تجربه میکنه. یعنی نوسانش خیلی زیاده.
در حال حاضر مومنتوم (قدرت حرکت) کمی ضعیف شده و احتمال داره هنوز هم اصلاح داشته باشه.
اگه قیمت بالای سطح ۰.۰۰۲۹۵ تثبیت بده، یعنی مسیر صعودی دوباره باز شده و هدفهای ۰.۰۰۳۴۰ و حتی ۰.۰۰۴۲۰ دلار دور از دسترس نیست.
اگه اصلاح ادامه پیدا کنه و قیمت زیر ۰.۰۰۲۴۰ دلار گیر کنه، احتمال ریزش تا محدوده ۰.۰۰۲۰۰ دلار و حتی پایینتر و داره.
در کل الان اصلاً وقت «خرید و فروش هیجانی» نیست. بهترین استراتژی اینه که ![]()
۱. یا صبر کنی قیمت به حمایتهای پایین (۰.۰۰۲۴۰ تا ۰.۰۰۲۵۰) برسه و اونجا یه واکنش مثبت نشون بده.
۲. یا صبر کنی تا مقاومت مهم (۰.۰۰۲۹۵) رو با قدرت بشکنه.
یادت باشه ONE یه پروژه پرریسکه و خیلی به اخبار وابستهست. پس با مدیریت ریسک معامله کن! ![]()
با درود و احترام. ![]()
بله در صورت وقوع، انشاا… خیلی میتونه خوب باشه. ![]()
سلام لطف کردی ممنونم
خواهش دارم.
انجام وظیفه بود.
سلام ممنون ازپاسخگویی انشالله که همیشه سلامت باشید
سلام sui نزدیک به ۴۵ درصد رشد داشته این چند وقت
به نظر شما الان زمان مناسبی برای ورود بهش هست؟
با درود و احترام.
با صراحت بگم خیر. الآن زمان سیو سوده دویت من.
با درود و احترام. سپاس از محبت شما. ![]()
بهترینها رو براتون آرزو دارم. ![]()
خیلی ممنون بابت راهنماییت و اینکه در حال حاضر ارزی هست که بشه تحت نظر داشت توی این چند روز خرید زد و یا اینکه منتظر بمونیم
با درود. خواهش میکنم.
بله. اتفاقاً در پاسخ کامنت دوستی در یکی از پستهای اخیر نقاط ورود هم دادم.
یکی از اونها نیر NEAR و دیگری ریپل بود.