“ایجاد فرصت” زمانی اتفاق میافته که قیمت، یه محدوده یا الگوی مشخصی رو ایجاد میکنه تا بتونه معاملهگرآ رو به خودش جذب کنه، اونم قبل از اینکه قیمت از اون محدوده گذشته باشه و نقدینگی اون محدوده رو جذب کرده باشه.
فرمول این الگو اینطوریه
محدوده تجمع نقدینگی جذب نقدینگی واکنش عرضه و در نهایت، فروش.
ایده اینه که به جای اینکه وارد محدوده “ایجاد فرصت” بشیم؛ منتظر جذب نقدینگی و تأیید اون باشیم.
درود جناب کیانی
بنده تازه میخام شروع کنم به فعالیت وهیچ اطلاعاتی در مورد هیچی ندارم به نظر شما برای آموزش درست و حسابی از کجا شروع کنم و کجا آموزش درست ببینم؟
ممنونم از شما
از اینکه برای شروع فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال دنبال آموزش اصولی و معتبری، بهت تبریک میگم.
این بازار فرصتهای خیلی خوبی داره؛ در عین حال با ریسکهای جدی و کلاهبرداریهای فراوون همراهه. بنابراین مهمترین اصل اینه که پیش از هرگونه سرمایهگذاری، دانش خودت رو در این خصوص افزایش بدی. و هیچوقت هم با وعدههای سود تضمینی و سیگنالفروشی وارد نشی.
اونی که به فکر من میرسه برای یادگیری
اول آشنایی با مفاهیم پایه:ی این بازاره. مثل پول، بلاکچین، بیتکوین، تفاوت کوین و توکن، کیفپول و امنیت داراییها و …
دوم یادگیری اصول امنیتیه. نگهداری امن، کلید خصوصی و عبارت بازیابی، تشخیص فیشینگ و کلاهبرداریهاشه.
سوم آشنایی با نحوه خرید، نگهداری و مدیریت ریسکه که خودش یه دنیااااا حرفه.
و توی مراحل بعد: تحلیل بنیادی ساده و در صورت علاقه، تحلیل تکنیکال.
این صحبتم و جدی بگیر. حداقل یکی دو ماه صرفاً تو برنامهت مطالعه و تمرین بذار و ابتدای شروع فعالیتت هم با حساب آزمایشی یا مبالغ خیلی کم شروع کن.
فقط امیدوارم برای معرفی منابع آموزشی معتبر، عزیزان محترم اپ ارز دیجیتال به خرده نگیرن.
منابع فارسی:
دوره رایگان ۱۲ جلسهای بیتفا.
دوره ارز دیجیتال به زبان ساده، در آکادمی نو.بی.تکس
مقالات و دورههای خا.نهٔ سرمایه
سایتهای ارزدیجیتال و می.هن بلاکچین
کتاب آموزش تحلیل تکنیکال مقدماتی اثر پشوتن مشهورینژاد. سرچ کنی پیداش میکنی.
منابع لاتین هم:
CoinMarketCap Learn و Binance Academy
Coinbase Learn
دوره رایگان دانشگاه پرینستون در Coursera با عنوان Bitcoin and Cryptocurrency Technologies
کتابهای The Basics of Bitcoins and Blockchains و The Bitcoin Standard
ضمنٱ
از کانالها و پیجهای تلگرامی و اینستاگرامی که مدام سودهای مزخرف به مردم نشون میدن و دوره و سیگنال میفروشن، به جد، دوری کن.
اگه خدا خواست و داشتی شروع می کردی، فقط با سرمایهای وارد شو که از دست دادن اون زندگیت و تحت تأثیر قرار نده.
اگه بعد از مطالعه منابع پایه، سؤال مشخصی داشتی، در خدمتم. موفق باشی.