شمایی که میای نظر منو قبول نداری فقط یه نفر بیاد با دلیل مدرک بهم بگه چطور میخواد این ارز بشه 1 سنت. فقط دارید احساسی عمل میکنید و همه میان الکی میخرن سرمایشون نابود میشه. ای بابا یکم درست فکر کنید
شما بگو بر چه اساسی میگی نمیشه؟!!!
به نظرمن 1تمن تا3تمن 2021و2022تا10تمن هم میره آدمین تایید
تو چقد خنگی خودت تووی پیامهای قبلیت نوشتی که (دمت گرم تا سال اینده یک سنت میشه )
اینم دلیل و مدرک کوصو
بچه ها رو اسمش بزنید هر چه نوشته قبلن بخونید
ببین دوست عزیز من یادمه شاید حدود ده سال پیش بود تو اینترنت که می گشتم تبلیغ بیت کوین رو می دیدم پیش خودم میگفتم چی میگه این داره چرت و پرت میگه ارز دیجیتال بخرید دیگه چیه!!!
اون موقع فکر کنم قیمتش یک سنت بود اگه اشتباه نکنم به هر حال خیلی ارزون بود اگه اون زمان یکی به من میگفت بیت کوین بخر این یه روزی میرسه که قیمتش به ۶۰ هزار دلار میرسه بهش آدرس تیمارستان میدادم و میگفتم برو خودتو بستری کن مگه میشه همچین چیزی…
ولی خب شد،در مورد شیبا هم همینه اینکه بشه یک سنت یا بیشتر چیز کمی نیست ولی غیرممکن هم نیست…
درضمن فکر میکنی ما چقد سرمایه گذاشتیم ده دلار یا بیست دلار و این حدودا…
اگر هم ضرر کنیم چیزی نیست که اصلا به چشم بیاد…
قرصاتو بخیر بخواب زیاد خودتو ناراحت نکن اگه زیاد ناراحت میشی بفروش مال دنیا ارزش حرص خوردن نداره
شما به من بگو دوج چرا اینجوری رشد کرد منم برات دلیل میارم که به 1سنت برسه
وقتی نمی تونی هیچی رو پیشبینی کنی نظر الکی نده
با توکن سوزی بالاترم امکانش هست بره
داداش اون زمان که 10000بیتکوین دادن ز پیتزا خریدن مگ قرار بود ایقد رشد کنه بیتکوین
همونجوری که بیت کوین یه جوجه بود،همونجوری که تو فقط یه کروموزوم ناقص بودی🤗
برین کامنتایه قبلیشم نگا کنین این بشر خیلی وقته داره اونجاش میسوزه
سلام اخه داداش گلم چرا فکر میکنی که ما منتظریم قرار بشه یه سنت من خودم به شخصه از سود ازهای چندین ارز مثل بیبی دوج شیبا کاردانا وچندین چند ارز دیگه گرفتم اصلا برام مهم نیست که همین الان کل پولم بسوزه گذاشتم برای طولانی مدت عزیز دلم اگه شما نگران سرمایه خودت هستی خوب نیا ارز نخر من بلد نیستیم فکر کنیم شما عاقل