سلام دوستان من به اینده شیبا بسیار خوشبینم اما قابل توجه دوستانی که ادعا میکنن سال دیگه به یک سنت و یه دلار میرسه حساب کردین کسی که صد ملیون شیبا داره چقدر میشه با یه سنت حالا دلار بماند حداقل ۲۵میلیارد تومن و کدوم صرافیه این همه هولدر شیلارو لا این حجم پول جواب بده فکرشو بکنین کل بودجه مملکتو بدن بازم نمیرسه به شیباداران و البته اگر هم بشه صرافیا جمع میکنن میرن یه کره دیگه میخرن توش راحت زندگی میکنن…البته امیدوارم بشه من روش حساب باز کردم…ادمین تایید کن لطفا بامن قهری رباط جان😅
سلام عزیز دنیا با دلار کار میکنه نه با ریال یا تومن ما علت اینکه پول ما داخل کشور خودمون فعلان قدر میشه علتش اینکه پول ما بی ارزش شده
مگه صرافی میاد دلار بده شیبا بگیره؟صرافی کارش جا به جا کردنه فقط
واقعا چرا حتی روی سعی نمیکنید رو حرفاتون فکر کنید شاید تعداد هولدرای شیبا تو ایران ۱۰ هزار نفر باشن یک سنت شدن شیبا برای ما ایرانی ها پول بسیار زیادیه وگرنه یک سنت برای یه شهروند امریکایی هیچ ارزش مادی نداره
سلام شما چه میگین کسی که صد میلیون شیباداره چی میشه اونا زود میفروشن منتظر نمی مونن یک سنت یایه دلاربشه
آفرین صرافی ها فقط جا… میکنن
دادش به پول بی ارزش ما خیلی میشه ولی برای کشورهای دیگه براشون عددی نیست
اخرش چطور میخوای نقدش کنی نکنه تا اخر عمر میخواد تو کیف پول مجازی نگهش داری
شما تو ایران واحد پولت چیه اخرش ریال نیاز داری حالا دلار رو بخوای ریال کنی از کجا تبدیل میکنی…