هشدار در مورد فروش با هدف کم کردن صفر

سلام دوستان عزیز و نازنینم.

بیت کوین اگه تو تایم فریم روزانه بالای 35600 دلار تثبیت کنه میتونه تا 42000 دلار هم بالا بره و حتی رسیدن به 48000 دلار هم دور از ذهن نیست ولی بعد از اون ریزش داریم، اونم چه ریزشی، ورود به کانال 20000 دلار و حتی تاچ شدن قیمت هایی چون 13000 دلار رو هم میشه متصور بود، اونجاست که تاریخی ترین موقعیت برای ورود و جارو زدن در کفِ بازار هست و پس از اون در اواخر سال 2021 میلادی منتظر بیتِ 93313 دلاری باشید که رسیدن به این هدف بسیار محتمله.
پس روزها و هفته های عادی رو با دقت زیر نظر داشته باشید و از بازار غافل نشید.

در پایان از تمامی دوستان و هموطنان عزیز و نازنینم تقاضا دارم که با تحلیل من و دیگری برای سرمایه هاتون تصمیم نگیرید و قبل از خرید و فروش نظرات مختلف رو بخونید و در نهایت خودتون تصمیم نهایی رو بگیرید، چون تحلیل اسمش روشه، از احتمال میاد، شاید دقیقا عکس چیزی که من گفتم اتفاق بیوفته.

شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید.

یا حق

این تحلیل های آبدوغ خیاری رو از کجا میارید:neutral_face::neutral_face::neutral_face:

چندین تریدر بزرگ حداقل ۱۳۰ رو واسه بیت تحلیل کردن بعد تو چجوری عدد دقیق ۹۳۳۱۳ رو میگی؟

چرا اخه داداش چرت و پرت میگی فازت چیه اخه معلومه قد پشگلم سرت نمیشه

اصلا تا حالا تو عمرت با واژه فیبو زمانی مواجه شدی میفهمی اگه ۵۰ در صد بریزه برای برگشت نیاز به ۱۰۰ رشد داره و این در حالی هست که هر برگشت ۵.۶ برابر حرکت قبلی زمان میخواد و اگه تا ۱۳ بریزه تا ۲۰۲۵ طول میکشه به ۶۰ هزار برسه چرا چرت و پرت تحویل مردم میدید آقا حرف نزنید بزارید یه چهار نفر این کاره روشون بشه بیان یه نظر بدن فکر نکنن اومدن تیمارستان بزارید سطح تحلیلا یه کم حرفه ای تر بشه

93313؟
برای پایان سال اینطوری تارگت میدن؟ خود وارن بافت اگه بخواد واسه اونموقع یه تحلیل ارائه بده نهایتش میگه سقف قبلی شکسته میشه یا نمیشه…93313؟ حداقل از اون ۳ دلار آخرش دل میکندی لامصب
عااااشقتونم مرسی که هستین
پ‌ن:هفته های آتی دیگه؟

چقد دقیق تا ریالش هم دوستمون تحلیل گذاشته،،واوووو ..براوو..:sneezing_face::face_with_head_bandage::face_with_hand_over_mouth: