کف و یا بهتره بگم پایین ترین قیمتی که شاید شاید دوج ببینه و حمایت مهم و خوبی هم هست ۰.۱۷ هست .بعدش حتما رشد خواهیم داشت .دوستان دیگه آخراشه یه کم صبر کنید نتیجه خواهید دید.حسابی پتانسیل داره که بره برای بالای ۲ دلار.ممکنه بالای ۳ دلار هم برسه که اگه این اتفاقات بیفته مطمئنا میره برای تارگت ۱۶ دلار
امیدوارم
کمتر چرت بگو ۱۶ دلار چیه ، و اگر بره ۱۶ دلار حتما میره تا ۱۶۰ دلار ، عزیز من حرف منطقی بزنید شاید کسی بخاطر حرف ما ورود کنه بدبخت بشه ، فقط یک سقف و حمایت و تارگت یاد گرفتید
همینطور برو بالاتر شاید 4دلار یا 5 دلار یا 10دلار ،
مردک من روی 10500تاریخ 23/3/1400 خریدم الان صد میلیونم شده 50475900 تومان دقیقا نصف شده، تا کی بشینم به اصل پول خودم برسم .توهم زدی.
پرسود باشید نه مثل من ،
الان بعضی ها میان میگن داداش بالا خریدی ،خوب یکی نیست به اینا بگه اون وقت قیمتش همین بود ،گفتند قبلا 73 سنت رو زده الانم میخاد برسه به همون نزدیکی ، مثل تویی که معلوم نیست چی میزنید مردم باورشون میشه میان میخرن .نمیگم نمیره بالا چرا دو هفته دیگه میره بالا نهایت میرسه 7 تا 7/500 نکنید اقا تبلیغ بدون تحلیل نکنید الان خود تحلیل گرا موندن توش .
بعد این قضیه 4 میلیون دادم به آموزش و یاد گیری علم ارز دیجیتال .الان خود مدرساش و اساتید دارن میگن با تحلیل ها ما هم همش داره اشتباه در میاد ،چرا ؟
چون بازی کثیف صرافی و نهنگ هاست.
پر سود باشید