پیش‌بینی قیمت Baby Doge Coin

پیش بینی قیمت سکه کودک Doge 2021
مانند هر ارز رمزنگاری شده ، دشوار است که به Baby Doge Coin هر نوع پیش بینی دقیق قیمت بپردازید. معامله گران خوش بین پیش بینی می کنند که قیمت ممکن است تا پایان سال 0.50 دلار برسد ، اما تخمین محافظه کارانه تر این است که در سال 2021 حدود 0.015 دلار است.
به عبارت دیگر ، هیچ کس واقعاً نمی تواند بگوید. بازار کریپو مدام سکه های جدید می گیرد و همه در مورد بهترین گزینه در یک صفحه نیستند. به نظر می رسد Dogecoin هنوز در حال رشد آهسته است و تازه واردان نسبتاً مانند Shiba Inu نیز موج می زنند .
با این اوصاف ، سکه کودک Doge حداقل در حال رشد است. CoinMarketCap گزارش می دهد که Baby Doge Coin در حال حاضر با بالاترین ارزش تاکنون معامله شده است. در زمان نوشتن این مقاله ، به دنبال یک رکورد قبلی قبلی در هفته گذشته ، ارزش آن زیر 0.000000000000392164 دلار است. سقف بازار طبق صفحه آن در GitHub ، در اوایل این هفته به بیش از 116 میلیون دلار رسیده بود.
اگر باید شایعات را باور کرد ، این قیمت باید در طول سال افزایش یابد. دلیل آن این است که دارندگان سکه های خاص ممکن است عرضه خود را بسوزانند و ارزش سکه های باقیمانده را افزایش دهند. البته اینها هنوز فقط شایعه هستند ، اما افزایشهای کوتاه مدت مطمئناً امکان پذیر است. این همان چیزی است که سرمایه گذاری در رمزنگاری را بسیار هیجان انگیز می کند.
هیچ کس نمی تواند بگوید Baby Doge Coin چقدر بالا می رود ، اما پیش بینی قیمت برای سال 2021 قطعاً خوش بینانه به نظر می رسد. حتی اگر در پایان سال به 0.005 دلار برسد ، خریداران شانس کسب سود سالم را دارند.

ادمین چرا تایید نمیکنی

روز جمعه رو روز صعود پیش بینی کرده بودی ولی با یه ریزش سنگین مواجه شد البته نظرت محترمه ولی هیچ وقت زمان تعیین نکن ممکنه بعضیا با همین حرفت دچار ضرر و زیان بشن . من خودم یکی از هولدرهای بی بی دوج هستم و به هیچ عنوان با حرف کسی خرید و فروش نمیکنم حتی اون کس تحلیل گر حرفه ای باشه . تحلیل گرا فقط تو روزهای خوب بازار تحلیل گر هستن اینو به یاد داشته باشیم موفق و عاقبت بخیر باشین. آدمین تایید

اینارو از کجا نوشتی با این قیمتهای فضایی. همه ما اگه این قیمتش تا اخر ۲۰۲۱ به 0.000001 هم برسه میلیاردر میشیم. 0.005 صددرصد غیر ممکنه!

تحلیل گرش صنعتی و سنتی قاطی زده و الان در روی ابرها پرواز می کند

این تحلیل نیست یک سایت گذاشته واسه همه ارزهاکه کاربراازرویاهاشون توش کامنت میزارند

حداکثر ۴ صفر اونم که زنرگیمونو عوض میکنه

قبول دارم که دور از ذهن هستش اون قیمت ولی اگه فرض کنیم که بشه این همه پول رو نیازه مگه اسکناس بگیری داداش ؟؟ گوشیت همراهت باشه تو ولتت بمونه برو هر جای دنیا میخوای نقد کن!!خدایی من نمیدونم شما مثلا اگه با بایننس داری کار میکنی مگه ارز نمیریزی اونور دنیا تو صرافی بعد دوباره میاد اینور دنیا تو صرافی ایرانی بعد چطور فکر کردی مثلا اگه میلیاردر بشی مشکل داری برای خروج پولت از ایران؟؟

مگه این همه پول داخل کشوره تو کیف پولته خارج از کشور هم باید مالیاتش رو بدی خیلی قانونی برداشت کنی البته اگر این اتفاق بیوفته :wink::wink:

تو زیاد کن من برات انتقال میدم

دوست عزیز فکر می کردی شیبا انقدر بتونه بره بالا هیچ چیز غیر ممکن نیست حتی بیبی دوج یک دلاری

خیلی راحت تبدیل به تتر میکنی میری هر کشوری که دوست داری خرج میکنی و حالشو میبری