خیلی شما هم تنگ نظر هستید،هر کسی خرید یا میخواد بخره به من وش ما مربوط نمیشه و امثال شماها سرتون از هیچی این بازار در نمیاد ک میاین میگی نهر شت کوینه یا فلانه،ادمش نبودی وقتی ک رو قله بودی خریدی الان هم بد توضرری میای اینارو میگی،یه چیز بگم ک خوب بسوزی من با سند و مدرک میگم که همین الانشم ۴ برابر تو سودم با همین شیبا ک الان تو کف قیمتش پس استرتژی بازار رو یاد بگیر ن اینکه بیای با خیال بخری اول یاد بگیر بازار رو بعد پول تزریق کن،اینایی هم ک میان میگن ک این به ۱سنت نمیرسه من میگم میرسه بلکه به ۱ دلار هم میرسه میدونی چرا چون وقتی گ دوج زیر ۱ تومن هم همینو میگفتن ک برشه ب ۱ سنت ارزش کل بازار فلان میشه با اینکه ارزش بیتکویین فلانه دوستان اینا همه چرتههه و پرته و کوتاه بینی این افراد هستش پس بخرید بندازیدش کنار انشاا.. بیت ۱ میلیون دلاری رو میبینم تا دوسال اینده این شیبا هم قیمت هایی خواهد دید که خیلی ها ک الان میگن اگه بشه ارزش بازار فلان میشه و نمیشه اون موقع میگن چ… خوردیم ک نخریدم پس گوش ب اینا نکنید و بخرید.
شیبا و وینک و ویچین و ریپل و کاردانو و کیک تا جایی ک میتونید این ارز ها رو بخریدددددد.
گوشممم پره الان از افرادی ک بیان بگن پس زرت نزنید و وش به من کن استاد کریپتو
گل گفتی منم وقتی شیبا ۸ تا صفر داشت خريدم خیلی بیشتر از همه ی شما هم سود کردم ولی باز نمیفروشم سال دیگه انشالله یک میلیاردرم
صبر کنید
واقعا همینم هست ی عده ای عادت دارن به سم پاشی
نه ارز دیجیتال نه هیچ سرمایه گذاری بدون ریسک نیست
حالا ی وقتی تو اوج میخری بازار ریزش میکنه ولی ی مقداری اگه موقع ورود دقت کنی انشاالله سود خوبی هم داره
ولی فعلا بازار را به دید بلند مدت ببینین انشاالله برای همه سود داشته باشه ،،