دوستان عزیز لطفا بخونید میدونم متنم طولانیه
اگر شناختی از بازار ندارید.
اگر تحلیل تکنیکال و فاندامنتال و … رو نمیدونید.لااقل یکم در مورد دامیننس یا میزان سهم یک ارز در بازار مطالعه بفرمایید.
همه ما میدونیم که رهبر این بازار بیت کوین هستش.
بیت کوین صعود مطمئن نخواهد داشت مگر اینکه بتونه دامیننس خودش رو به بالای پنجاه درصد برسونه.
و این دامیننس با افزایش سرمایه و ورود پول میسر میشه.
حالا این پولها از دو طریق وارد بیت کوین میشه.
یکی اینکه پول جدید و سرمایه جدید از خارج از این بازار وارد بیت کوین بشه و دومی اینکه از پولهای موجود در این بازار و از سرمایه هایی که در ارزهای دیگه شده خارج و وارد بیت کوین بشه.
اینجوری ارزهای دیگه یا درجا میزنن یا با نزول بیت کوین نزول میکنن اما چون سرمایه جدید وارد نمیشه با رشد بیت کوین رشد نمیکنن و سرعت رشدشون کند میشه.
وقتی بیت کوین خوب سرمایه جذب کرد شروع به صعود میکنه و بعد از یک صعود خوب و تثبیت خودش شروع به نوسان و میکنه.و حتی نزول.
اینجاست که سرمایه گذاران بیت کوین سیو سود میکنن و پولشون رو وارد ارزهای دیگه میکنن.
دامیننس بیت کاهش پیدا میکنه و آلت کوین ها و ارزهای با پشتوانه قوی مثل شیبا شروع به رشدهای زیادی میکنن.
دوباره سیو سود و خروج پول از ارزهای دیگه و ورود پول به بیت کوین و این چرخه ادامه پیدا میکنه.
مدت زمان هر چرخه بسته به شرایط بازار و حتی شرایط خارج از بازار متفاوته.
مثل حالا که دولتها در صدد محدود کردن و قانون مند کردن این بازار هستن تا بتونن مثل بازارهای دیگه این بازار رو هم در کنترل خودشون دربیارن.
اگر کمی مطالعه بفرمایید و سرمایتون رو بدون مطالعه و تحقیق وارد هیچ بازاری نکنید،دیگه اینچنین پیامهایی نمیزارید که چرا بالا نمیره.تموم شد و چرا همش منفیه.
عزیزم دو ماهه اومدی توی این بازار.
توی اوج آلت سیزن خرید کردی.
لااقل قبل خرید نرفتی به چارت اون ارزی که میخوای بخری یه نگاه بندازی ببینی تو اوج قیمته یا تو کفه بعد خرید بزنی.
دوستمون پایین کامنت گذاشته
( که کی میرسه به یک سنت .من هر روز دارم نگاه میکنم میبینم نرسیده به یک سنت ناراحت میشم.اگه نمیرسه من نگاه نکنم هر روز )
نمیدونه الان بازار گاویه یا خرسی.مثلا دیروز نگاه کرده دیده یک سنت نشده فردا دوباره نگاه میکنه شاید فردا دیگه یک سنت بشه.
من هم اطلاعاتم خیلی خیلی کمه اما هر روز سعی میکنم مطالعم رو بیشتر کنم و هر روز بیشتر بدونم از این بازار بسیار پیچیده با نهنگهای آماده برای بلعیدن امثال من.
ببخشید طولانی شد.
توضیحت عالی بود ، اما تو کت اونی که دیروز اومده و میخواد امروز با دست پر بره خونه نمیره ، چه طوری باید به این دوستان توضیح داد که ۲۰۱۷ بیت از ۱۸۵۰۰ دلار رسید به ۳۰۰۰ دلار و تا ۲۰۲۰ بازار خرسی ادامه داشت ، این دوستان اگه توی اون بازار بودن چیکار میکردن. کاش میشد دوستانی مثل شما رو اد کرد
سلام. ممنون. لطفا یک ارز صفر و خوب که قیمت مثل شیبا داشته باشه بهم معرفی کن