سلام.بچهها چرامیترسید.بایننس مگه امکان داره که چیزی که قررارنیست رشد درست وحسابی کنه رابخره.مگه تحلیلگراشوت مغز …خوردهاند! ازدیروز یه عالمه هولدشونو افزایش دادند.الان دومین هولدر بایننسه!!!یعنی بعدازاون کیف پول بدون رمز ویتالیک که چهل وچنددرصدش رفت اونجا بایننس اولین هولدر شیباست.من نه تحلیلگرم ونه قصدم اینه که بخام سر هموطنانم کلاه بذارم که مثلا شیبا رشد کنه یعنی درمقابل این هولدرها که من نگاه میکردم هممون باهم هیچیم!!! ولی باکمی تفکر وتعقل میشه استنباط کرد که اتفاقی قراره بیفته!!! درضمن لطفاهیچ کسی بااین پیام من نه بخره ونه بفروشه..این یه تحلیل هم نیست یه تفکر شخصیه..فردا پیش وجدانم سرافکنده نباشم که بخاطر دوتاخریداضافی به هموطنانم دروغ گفتم…ازطبیعت از خدا از آفریننده جهان میخواهم یه نیم نگاهی هم به ما بدبختها که توی این خراب آباد ایران در دام افتادهایم بکندتاشاید روزنه امیدی برای گذران ته مانده عمرمان داشته باشیم..هممون افسرده و نیمه روانی و روانی شدهایم!!!چون هممون بیماریم متوجه بیماریمون نمیشیم.خودش عنایتی کند لااقل دوستان به امید وآرزوهای مالی که بیشتر مسائل ومشکلات گریبانگیرمان ازهمین کوفتی پول هست برسند تاشاید جماعتی شاد وسرزنده رادرخیابانهامون ببینم.من که بیشترازخودم درد اون مردان وزنان وکودکان سر در سطل آشغالها رو میکشم..اگرزمانی پولدارشدین هرکدوم دست یکی دوخانواده رابگیرید.صبر صبر صبر…موفق باشید
داداش اینجا جایه دردو دل نیستاااا اشتباهی اومدی رفیق😐
اي درود بر شرفت