4000 هزار دلار بیبی خریدم شده 700 دلار
5000 دللر بافی خریدم شده 108 دلار
و 500 دلار کیشو شده 90 دلار
دوستان بخدا شیبا شانسی بود و دیگه تکرار نمیشه
لطفا با طناب پوسیده کسی تو چاه نرید
4000 هزار دلار بیبی خریدم شده 700 دلار
5000 دللر بافی خریدم شده 108 دلار
و 500 دلار کیشو شده 90 دلار
دوستان بخدا شیبا شانسی بود و دیگه تکرار نمیشه
لطفا با طناب پوسیده کسی تو چاه نرید
سلام دوست عزیز
مدیر عامل بایننس قبلا از ملت شریف و بخشنده ایران که در اوج و قله یک ارز خرید میکنن و در کف قیمت میفروشن قبلا تقدیر و تشکر کرده
موفق باشید
تومخت تاب داره شت کوین رو۵۰دلارمی خرن نه 5000
رو سقف خرید زدی خب
دقیق تو اوج خریدی بعضی بیت رو تو 64 هزار خریدن اتر رو رو 4000 هزار بازار کلا ریزشی بود هولد کن اصلا نفروشی بازار برمیگرده
شما زمان ورودت بد بوده دوست عزیز . چطور من ۳۰ دلار خریدم الان ۳۸ دلار شده با افت هنوز بالاس … همین ۳۰ دلار یه زمانی شد ۱۶۰ دلار . خودم میدونم که پول خیلی کمی تو کار گذاشتم . منظور میخوام بگم بی خود نیاید بگید این ارز بده وقتی خودتون اشتباه کردید و بدموقع وارد معامله یا بازار شدید . این حرف شما دید دیگران هم خراب میکنه . در صورتی که با همین افت خیلی ها رو سود هستند الان . فقط شما در اوج وارد شدید . نگه دارید ۱۰۰٪ اصل پول که میاد هیچ چنان سودی بده که کنده شی از زمین
خب بموقع میخریدی تا ضرر نکنی
چیزی که انسان ها رو زمین میزنه طمع هست توو بازار مالی چیزی به اسم شامس وجود نداره چشمتو بستی یا علی مدد خرید کردی همین میشه عزیزه من بدون تحقیق بدون حد ریسک پول رسید دستت خریدی فکر کردی الان مولتی میلیاردر میشی
ارز بی بی دوج تیم قوی پشتشه
برنامه داره
روندش پقیقا مثل شیبا اسفند ماه هست اون موقع هم یادمه توو شیبا همینو میگفتن و من میخریدم