من بخام مبلغ۵۰میلیون تومان خرید کنم از چه ارزدیجیتال و چه جوری خرید کنم ممنونم از راهنماییتاااااان دوستان کل سرمایم همینه فعلا فقط به باد نرم ممنون
همه رو یک ارزنخر به نظرمن روی چندتاارز سرمایهگذاری کن
عزیزم باید سرمایه کم رو یه ارزی خودت به کمک کسی که تو این امر واقعا وارده نه مثه اینجا.
بعد اقدام به خرید کنی همینجوری که نمیشه اعتماد کرد فکر کردی اینجا سوئده؟؟
اصلا فعلا خرید رو پیشنهاد نمیکنم
۶ ماه وقت بزارید کامل برید یاد بگیرید و تمرین کنید
شاید بگید از سود جا میمونید ولی اگ اشتباه بخرید کل پولتون میره
ولی وقت حرفه ای بشید چن برابر این ۵۰ تومن میتونید سود کنید
دو س میلیون رو خرج کن برا یادگیری
بعدش خودت خرید و فروش کن از کسی سیگنال نگیر
ک سرمایه ات کلا صفر میشع
از بورس ایران هم خطرناک تره😁
تو اینترنت و یوتیوب هم اموزشهای قابل قبول هس
ی چن مدت وقت بزاری یاد بگیری خودت میتونی کم کم ترید کنی👌
فعلا فقط صبر کن…خرید نکن…
ارزهای ارزان قیمت بهرید و پیشنهاد میکنم مدیریت سرمایه رو حتما رعایت کنید
پول کناری و مازاد باید بیاری نه کل سرمایتو و اینکه اگه بازار ریخت بهش احتیاج پیدانکنی مجبور بشی با ضرر بفروشی. بدون آموزش بهتره وارد نشی ولی اگه شدی آدا و بی ان بی و اتریوم بخر بزار کنار خریدو فروش نکن
برادر من بدون دانش ارز دیجیتال و صرفا با نظر یه عده ناشناس کل سرمایتو میخوای بیاری تو این بازار؟!!! . نکن این کارو. اول برو حسابی آموزش ببین بعد بیا. این بازار سرجاش هست
برو خیلی تحقیق کن اولشم یکی دوتومن بیشتر نخر.اینجا نیا نظر کسی بخواه
اول اینکه کل سرمایتون رو تو این کار نیارید دوم برای خرید ارز باید توی یه صرافی حالا ایرانی یا خارجی ثبت نام کنید اونجا میتونید ارز خریداری کنید اگر سرمایتون از دست رفتنش مهمه شت کوین نخرید و ارزای پشتوانه دار مثل پولکادات و ادا و اتریوم و ایاس و ریپل و آی سی پی میتونید خریداری کنید اما قیمت ارزا الان یکم برای ورود بالا هست مثلا ادا تونسته سقف قیمتیشو الان بشکونه و بهتره برای ورود الان بیشتر تحقیق کنید و یا منتظر فرصت بهتر بمونید البته همه ی این ارزها احتمالا تا پایان سال میلادی خیلی بالاتر میرن اما تا اون موقع ممکن هست یه مقدار رو به پایین اصلاح بزنن صرفا اصلاح نه ریزش، باز نظر شخصی هست و شما حتما از دوستان خبره تر مشورت بگیرید
اگه کل سرمایته و خیلی دوستداری توی ارز دیجیتال سرمایه گذاری کنی لطفا تنها با ۵ نهایتا ۱۰ تومنش خرید کن ، لطفا دوست عزیز
سولانا، کاردانو، لایت کوین، بیت کوین کش، چین لینک. پولکادات
همشو کاردانو بخر
آقاست . مشتیه حتی تو روزایه سخت
Ada - caķe - dog