من از دید تکنیکالی که بررسی کردم توی تایم هفتگی بیت کوین میتونه تا حوالی 95 هزار دلار بیاد.
اما با توجه به بحث Diminishing Return بیت کوین و این که هاوینگ هردفعه داره تاثیرش کمتر میشه بنظرم اون رشد عجیب قبلا رو باید کمتر انتظارش رو داشته باشیم
یک سری آلت کوینهای خفنی رو که ایندفعه هایپ میشن باید زیر نظر بگیریم
دیگه بیت کوین رشدشو کرده الان باید منتظر آلت سیزن باشیم
توی بولران قبلی دقیقا از زمانی که دامیننس بیت کوین توی هفتگی ریزشش رو شروع کرد و از روند رشد شارپ بیت کوین کاسته شد آلت کوینها عجیب و غریب پامپ شدن
تقریبا میتونم بگم 99 درصد آلت کوینهای بازار پامپ شدن … خلاصه که الان اگر از رشد بیت جاموندین حواستون به جم هایی که توی آلت کوینها هست باشه
این رشد بیتکوین اصلا عجیب نیست و کاملا تکنیکاله ، اگه به الگوی کاپ هفتگی دقت کنید تارگت ۱۲۰ هزار دلاری هم قابل دسترسه ، من خودم تحلیلش رو توی کانالم گذاشته بودم و از ۴۹۰۰۰ خرید زدم ، تارگت اولم ۸۰ هزار بود که نصفه حجمم رو کم کردم و تارگت دومم ۹۸ هزار هست اونجا هم حجمم رو کم میکنم ، از اونجا احتمالا یک اصلاح داشته باشیم و بعد به سمت ۱۲۰ هرار حرکت میکنه
این تحلیل متله چند ماهه پیش که حتی هنوز ترامپ از بیتکوین حمایت نکرده بود ، اگه تمایل داشته باشید میتونید تشریف بیارید توی کانال و تحلیلش رو ببینید
عرض ادب
دوستان بازار از حالت تکنیکال خارج شده و الان بازار فاندامنتالی شده و چون سقف بالاتری نداره تحلیل مناسبی نمیشه کرد از نظرمن قیمت تا94000/96000دلار رشد میکنه
طبق تجربه ی هاوینگ قبلی ، بیتکوین پس از یک تثبیت طولانی رشد پس از هاوینگ خود را شروع میکند، مثل الان که دوره ی تثبیت به پایان رسید. در هاوینگ قبلی هر هزار تا که بیتکوین بالا میرفت میگفتن اصلاح داریم، دلیل تحلیل های مبتنی بر اصلاح این هست که افراد تازه کار که تجربه ی هاوینگ ندارن از قدرت هاوینگ مطلع نیستن. بخصوص هاوینگ امسال که قوی تر از تمام هاوینگ های قبلی است چون s2f بیتکوین یعنی نسبت دارایی استخراج شده به دارایی که هر سال استخراج میشه از s2f طلا پیشی گرفت و تقریبا دو برابر طلا شده، ۵۰ سال است که افتخار طلا این است که هیچ فلز گران بهایی s2f بالاتر از طلا ندارد، همچنین بیتکوین امسال از بازار نفت (شرکت ارامکو عربستان) بالا تر رفت. و با رسیدن به قیمت ۲۰۰ هزار دلار جایگاه سوم را از اپل میگیرد.