کسی از صرافی bingx استفاده میکنه ،میشه مثل قدیم با فیلتر شکن کار کرد؟؟
گویا هنوز یسری کاربرا از صرافیای مکسی و بینگ اکس دارن استفاده میکنن با اینکه این صرافیا گفته بودن حسابا رو میبندن. روی حسابایی که تازه ساخته شده بودن محدودیتا شدیدتر بودن ولی رو حسابای قدیمی مثل اینکه اقدامی نکردن و احراز هویت رو اجباری نکرده بودن.
در هر صورت ریسک داره استفاده ازشون و چه بهتر که کاربرا کم کم به سمت استفاده از صرافیای غیرمتمرکز و DEXها رو بیارن. تو این چند ساله صرافیای غیرمتمرکز خیلی رشد خوبی داشتن و تقریبا تمام معاملات رو میشه باهاشون انجام داد دیگه. بهتره در مورد استفاده ازشون حسابی تحقیق کنی و یاد بگیری چون آینده معاملات قراره تو DEXها باشه دیگه.
چندتا صرافی غیر متمرکز معرفی میکنید؟
بسته به هر شبکهای متفاوت هست ولی در حال حاضر symbiosis finance شبکههای بسیار زیادی رو پشتیبانی میکنه
من دارم بدون مشکل ازش استفاده میکنم. البته از دو سال قبل عضو و احراز هویت شدم.
صرافی bitunix هست فعلا…
امروز واسم پیام اومد که تا 9 دسامبر فرصت دارم از اون به بعد حسابم بسته خواهد شد.
من از هفت هشت ماه پیش با آی پی ثابت استرالیا ثبت نام و معامله کردم، تا الان هیچ ارور یا ایمیلی نداده. راحت واریز و برداشت رو انجام میدم. البته احراز هویت هم نکردم، سقف برداشتم هم ۱۰۰ هزار دلار بیشتر نیس. دارم فک میکنم بعد رسیدن به محدودیت برداشت چیکار کنم. شاید کلا بیخیال cex ها بشم