نظرات درباره بازار

متاسفانه هیچ کدوم از دوستانی که اینجا قدیمی هستن واقعیت ماجرا رو نمیگن
دوستانی که دارن وعده های الکی میدن برای چند ماه دیگه و چند سال دیگه یا فلان اپدیت و بهمان که قیمتها بالا میره و پولدار میشیم همش فقط یک مشت دروغ برای جلو گیری فروش یک عده و وارد شدن یک عده بی نوا که با هزار بدبختی یک مقدار پول و وام و غیره رو اوردن یا میخوان بیارن به این خیال واهی که پولدار بشن بیشتر نیست
واقعیت اینه که این ارزها با این رویه که داره تولید میشه و هر بچه ای توی خونش نشسته و با یک لپ تاپ یک نوع ارز دیجیتال واسه خودش میسازه و وارد این بازار میکنه که الان حدود ۸۰۰۰ نوع ارز تولید شده به هیچ جایی نمیرسه که نمیرسه
دوستان عزیز هدف فقط خیر و صلاح شماست
من خودم این اشتباه رو انجام دادم پس از روی تجربه دارم میگم
دوستانی هم که شروع میکنن به فحاشی و بد و بیراه همونایی هستن که با تشویق شما به خرید میخوان خودشون سود ببرن

بشخصه تمام اخباری که اینجا پست

اول اینکه چند درصد مردم ایران وارد بازارهای مالی شدن و از این تعداد شاید ۱۰ درصدش بیان اینجا پس همه این تعداد با کل سرمایشون هم وارد این بازار بشن در قیاس با سایر کشورها حتی یک درصد نه یک هزارم درصد هم فرق نمیکنه پس علنا تاثیرش تقریبا صفر هست و مطلب بعدی اینکه تعداد پول کشورها هم خیلی زیاد هست دلیل نمیشه چون ارز دیجیتال تولید میشه همه اینا از بین بره دقیق یادمه از وقتی بیت میلیونی شد این داستانا بود الان راحت میلیاردی شده حالا این وسط بعضی ارز ها لیکویید میشن اونم ناگزیر هست ولی ارزهایی که نزد مردم جابگاه دارن هیچ وقت از بین نمیرن یا اینکه در اینده ارزهای دیجیتال جایگزین پول فیات هست شکی درش نیست همینطور که من مخالف تبلیغ مثبت و گمراهی مردم هستم مخالف تبلیغ منفی هم هستم.

مرسی کاملا دقیق گفتی