آموزش ایردراپ احتمالی Polymarket

تو بازارهای مالی یه جمله جالبی وجود داره که تریدرها بعضی وقت‌ها استفاده می‌کنن:

Talk is cheap. Show me your portfolio

معنیش یه جورایی اینه که «حرف باد هواست؛ خودت چی تو چنته داری؟ خودت رو چی شرط بستی؟ خودت رو چی سرمایه‌گذاری کردی؟»

این فلسفه اصلی پروژه‌ایه که تونست برخلاف بیشتر نظرسنجی‌ها، برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رو پیش‌بینی کنه و این روزها همه‌جا ازش صحبت می‌کنن؛ حتی در رسانه‌های بزرگ جریان اصلی: پالی مارکت (Polymarket).

پالی مارکت چیه؟

پالی مارکت (Polymarket) به آدرس Polymarket.com یه بازار پیش‌بینی آنلاین و مبتنی بر کریپتوئه.

به زبان ساده، برای پیش بینی اتفاقات مختلف دنیا ساخته شده؛ از سیاست و جنگ بگیر تا رویدادهای ورزشی و حواشی سینما و سلبریتی‌ها.

خلاصه‌ نحوه کارش: مردم میان با پولشون روی اتفاقات مختلف شرط‌بندی می‌کنن و در نهایت که نتیجه اتفاق مشخص میشه سود میکنن یا ضرر میدن. این همون فلسفه‌ایه که گفتم:‌ اگر کسی واقعاً می‌دونه قراره چه اتفاقی بیفته، خب بیاد روش شرط ببنده.

در واقع حرف اصلیِ بازارهای پیش‌بینی مثل پالی مارکت اینه که وقتی مردم روی یه پیش‌بینی، پولشونو می‌ذارن، خیلی بهتر میشه به اون پیش‌بینی اتکا کرد تا صرفاً یه نظرسنجی ساده یا توییتی که اگر کسی اشتباه هم پیش‌بینی کنه، هیچ ضرری بهش نمیزنه.

این پلتفرم هم این وسط کارمزدشو برمیداره و خودش از اتفاقاتی که رخ میده مستقیم سودی نمی‌بره.

تو انتخابات آمریکا خیلی خیلی محبوب شد؛ چون انگار نتیجه انتخابات رو می‌شد لحظه‌ای روی پالی مارکت دید و حجم معامله و ترندش انقدر زیاد شد که توی رسانه‌های بزرگی مثل وال استریت ژورنال هم بهش اشاره می‌شد.

کل پروسه کارش هم با کریپتوئه. روی شبکه پالیگان در حال حاضر کار می‌کنه و با واریز USDC میشه حساب رو شارژ کرد و فعالیت کرد توش.

اینجا نمیخوام خیلی درباره نحوه کارش توضیح بدم چون طولانی میشه و بحثمون درباره ایردراپشه بیشتر. اگر می‌خوایید درباره‌ش بیشتر بخونید، به مقاله «پلی مارکت چیست» تو سایت ارزدیجیتال مراجعه کنید.

اما بریم سراغ ایردراپ احتمالی Polymarket

ایردراپ پالی مارکت

اول از همه اینو باید بگم که ایردراپ پالی مارکت به‌طور رسمی تأیید نشده و احتمالیه.

اما دلایل و شواهد زیادی هست که نشون میده این پلتفرم برای اینکه بتونه واقعاً غیرمتمرکز جلو بره، نیاز داره که توکن داشته باشه و برای عرضه توکنش هم چه بهتر اینکه بیاد ایردراپ بده به اونایی که قبلاً روش حجم معامله داشتن و پیش‌بینی کردن.

بنابراین با ریسک و بررسی خودتون در این پلتفرم فعالیت کنید؛ چون پای پولتون وسطه. مراقب باشید درگیر قمار نشید!

این پلتفرم ۷۰ میلیون دلار جذب سرمایه کرده و در بین سرمایه‌گذارهاش ویتالیک بوترین، خالق اتریوم هم وجود داره. بنابراین، اگر ایردراپ بده، به‌شدت میتونه ایردراپش ارزشمند باشه.

تنها استراتژی برای ایردراپ پالی مارکت

تنها استراتژی برای ایردراپ پالی مارکت، ساخت حجم معامله با شرکت در پیش‌بینی‌هاست.

• هدف اینجا فقط ساخت حجم معامله‌س و نه برد و باخت لزوما. بنابراین، سعی کنید روی اتفاقات کم‌ریسک‌تر ببندید و طوری جلو برید که کمترین ضرر رو بدید و حتی سود هم کنید.

• نحوه کارش هم که خیلی ساده‌س و بازم اگر بلد نبودید، به این پست مراجعه کنید.

• سعی کنید مداوم فعالیت کنید (مثلا هفته‌ای یک شرط)؛ چون شاید یکی از فیلترهاش، فعالیت مداوم و وفاداری باشه.

• برای اینکه خیالتون راحت باشه، حداقل ۱۰۰ دلار واریزی کنید یکجا که فیلتر بات نشید.

• برای اینکه خیالتون بازم راحت‌تر باشه، روی هر شرط حداقل ۱۰ دلار ببندید که بازم فیلتر اسپم نشید.

باشد که رستگار شویم.

2 لایک‌کرده

من خودم تو بازارش فعال شدم و فکر می‌کنم اگه بخاطر مسائل سیاسی و قوانین آمریکا به فنا نره پلتفرمش، وقتی توکن بده میترکونه بازار رو. هر چی سر ایردراپ‌های اخیر باخت دادم امیدم به اینه.

ضمناً اخیراً هم گویا به بعضی از کاربرا که شرط هاشون برنده شده بوده پیغامی داده که ایردراپ در راهه و سود خودشون رو دوباره سرمایه‌گذاری کنن تو پلتفرم. اینم لینک خبرشه «پالی‌مارکت احتمالاً به زودی توکن خود را عرضه می‌کند!»

3 لایک‌کرده