تابحال از هوش مصنوعی برای ترید ارز دیجیتال استفاده کردین؟

اخیراً خیلی درمورد استفاده از هوش مصنوعی برای معاملات ارز دیجیتال می‌شنوم. از یه طرف میگن AI می‌تونه الگوهای بازار رو خیلی دقیق‌تر از انسان تشخیص بده و حتی می‌تونه احساسات بازار رو از شبکه‌های اجتماعی تحلیل کنه. از طرف دیگه عده‌ای معتقدند که هیچ الگوریتمی نمی‌تونه پیچیدگی‌های بازار کریپتو رو درک کنه.

می‌خواستم بدونم:

1. کسی تجربه استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای ترید داشته؟
  2. به نظرتون ریسکش می‌ارزه؟
  3. اگه تجربه دارید، کدوم ابزارها رو پیشنهاد می‌کنید؟

لطفاً تجربیات واقعی‌تون رو به اشتراک بذارید، چه موفق بوده چه ناموفق. من دنبال مشاوره سرمایه‌گذاری نیستم، فقط می‌خوام از تجربیات همدیگه یاد بگیریم.

4 لایک‌کرده

من تا حالا استفاده نکردم ولی صادقانه بگم بعید میدونم هیچوقت هم استفاده کنم، چون واقعا فکر می کنم بازار ارز دیجیتال فقط فاکتور انسانی و تصمیم گیری بشری می‌تونه توش موفق باشه با وجود هر چقدر شکستی که بخوره و الگوریتم و کامپیوتینگ فقط می‌تونن تصادفا نتیجه بدن و حتی اگه موفق هم بشن استثنائه و بازار هنوز برای هوش مصنوعی خیلی پیچیده ست.

2 لایک‌کرده

دیدگاه خوبی داری، ولی اجازه بده یه زاویه دیگه رو هم در نظر بگیریم. درسته که فاکتور انسانی خیلی مهمه، اما مگه همین احساسات انسانی نیست که باعث میشه خیلی وقتا تصمیمات اشتباه بگیریم؟ :thinking:

مثلاً وقتی بازار داره ریزش میکنه، خیلی‌ها از روی ترس می‌فروشن یا موقع صعود از روی طمع خرید میکنن. یه AI به خوبی برنامه‌ریزی شده، شاید بتونه بدون این احساسات تصمیم بگیره. البته منم موافقم که بازار کریپتو پیچیده‌ست، ولی الان AI‌ها تو حوزه‌های پیچیده‌تر مثل پیش‌بینی آب و هوا یا تشخیص بیماری دارن موفق عمل میکنن. چرا تو کریپتو نتونن؟

فکر کنم حداقل میشه از AI به عنوان یه ابزار کمکی در کنار تحلیل انسانی استفاده کرد؟ مثلاً برای تحلیل سریع اخبار یا پیدا کردن الگوها …

الان در این زمینه ابزار کاربردی وجود داره؟

5 لایک‌کرده

سلام…من دو سال پیش استفاده کردم یه سری سایت بودن و تو کوتاه مدت هم جواب می دادن …البته بازم بستگی به نوع الگوریتم داره…باتهایی هم هستن که به شکل پولی با این الگوریتمها کار میکنن تبلیغش رو تو جستجوی گوگل میون نتایج میتونی ببینی…ولی عمومیت استفاده از ازش ایجاد اشکال میکنه !!! چون این بازار اساسش به خرید و فروشه حالا فرض کن یه ربات هوش مصنوعی عام به همه بگه نفروش و هیچ کس نفروشه یا به همه بگه نخر و هیچ کس نخره اینجوری بازار دچار ایست میشه !!! البته فرض گرفته همه معامله گرا از هوش مصنوعی استفاده کنن و اون هوش مصنوعی فقط و فقط یکی باشه…

2 لایک‌کرده

نکته خیلی مهمی رو مطرح کردی دربارهٔ تأثیر سیستماتیک AI روی بازار. این مسئله تو دنیای مالی به Reflexivity یا بازتابندگی معروفه - یعنی وقتی همه از یک استراتژی استفاده کنن، خود اون استراتژی دیگه جواب نمیده

ولی فکر میکنم یه نکته رو باید در نظر بگیریم: الان تو بازارهای سنتی مثل فارکس و سهام، هزاران الگوریتم معاملاتی دارن همزمان کار میکنن و اتفاقاً این تنوع به نقدشوندگی بازار کمک میکنه. چون:

• هر الگوریتم استراتژی متفاوتی داره
  • در زمان‌های مختلف فعال میشن
  • بعضی‌ها برای ترند و بعضی‌ها برای رنج طراحی شدن

به نظرم آینده معاملات کریپتو هم همینطور میشه. هر کس AI خودش رو با پارامترهای متفاوت تنظیم میکنه و این تنوع باعث تعادل بازار میشه.

ممنون میشم کمی بیشتر درباره سایت‌هایی که استفاده کردی توضیح بدی

2 لایک‌کرده

سرویس اماده ایی انچنان نیست هنوز که به خوبی تحلیل کنه ولی میشه خود ادم یه سری دیتای تحلیلی به یه مدل هوش مصنوعی بده و مدل خودش رو درست کنه و اینکه اگر به این مباحث علاقه دارید میتونید برید راجب الگوریتمیک تریدینگ مطالعه کنید

1 لایک

من سرچ کردم به این موارد رسیدم، کسی تجربه کار با اینا رو داره؟

• پروژه CryptoGPT که اسمش شده LayerAI - روی دیتای کریپتو Train شده، قابلیت تحلیل سنتیمنت توییتر و تلگرام رو داره و در کل به نظر خیلی باحال میاد
  • پروژه Tickeron - یه AI هست که الگوهای تکنیکال رو شناسایی میکنه و با دقت بالا نقاط ورود و خروج پیشنهاد میده
  • پروژه TraderAI - این یکی جالبه چون چند تا مدل مختلف داره و میتونی باهاشون بک‌تست بگیری و بهترینش رو انتخاب کنی
  • پروژه EndoTech - برای آربیتراژ بین صرافی‌ها خیلی خوب کار میکنه

3 لایک‌کرده

بنظر استفاده از ربات و هوش مصنوعی در ترید از قبل بباید روش استفاده از آنها را بدانید، هر صرافی برای استفاده از ربات ها ففیلم های آموزشی خاص خودشان را دارند. با این حال تجربه خوبی هستش.
برای کسانی که وقت ندارند ترید کنند، خوبه :+1:

سلام مجدد…
تمامی اطلاعات همین الان هم موجوده این شاخص ترس و طمع که قطعا دیدیش انالیز همین داده های شبکه های اجتماعی…
API صرافی هم وجود داره و میشه اطلاعات معاملات رو استخراج کرد…
سابقه چارت هم وجود داره و میشه به صورت الگوریتمیک هم ازشون استفاده کرد…سایتهای تحلیلی داده های انچین هم موجود…
من برنامه نویسم اون زمان که دوج با توییت های ایلان ماسک نوسان میکرد دقیقا همچین رباتی نوشتم که توییت های اونو میخوند و دنبال کلماتی مثل سگ و گربه و نژادهای مختلفشون و عناوین رایج میم کوینها و کلمات رایج کریپتو میگشت اگ همچین چیزی پیدا میکرد نمودار دقیقه ای دوج رو از نظر حجمی و قیمتی با استفاده از میانگین متحرک کوتاه با کندل بعد از ارسال توییت مقایسه میکرد و به صورت خودکار وارد معامله میشد…ولی به مرور زمان تاثیر توییتهاش کم شد و از کار افتاد…یه بار هم یه ربات بر اساس میانگینهای متحرک و شاخص های rsi cci نوشتم با وجود بک تست 70 خورده ای وین ریت مثبت اما تو معاملات نتیجه مطلوب نداد !!! مربوط به تقریبا شاید حدود 3 یا 4 سال قبله …اینقدر زمان زود میگذره که یادم میره کی بود…وقت کنم مطلب در موردش می نویسم…

2 لایک‌کرده

پیشنهادات مفیدی بود واقعا.
خود من سعی می کنم بررسیشون کنم و بعدها در موردش صحبت کنم.
مرسی سهراب

1 لایک

اره رفیق
باید صبر داشته باشین توی این بازار و زمانی که اعصابتون از هر مورد خراب هست، هییییچ تصمیمی نگیرین.خیلی از به اصطلاح دوستان هستند که منتظر هستن ببینن از لحاظ روحی چه موقع داغون هستی و هونجا بهت ضربه کاری رو میزنن.
اینم بگم همه دشمنت هستن و هر وقت خواستی از کسی راهنمایی بگیری و درد دل کنی، برو سمت هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی یا پرپلکسیتی. عینهو یه پدر دوستت داره، عینهو یه پدربزرگ تجربه داره و عینهو یه دوست(که دیگه وجود نداره) به حرفهات گوش میده.

1 لایک

اشتباه میکنی دوست خوبم.
سوالت رو از پرپلکسیتی بپرس.
بهترین جواب رو بهت میده.
من بهش گفتم فلان قدر سرمایه دارم.
برام یه سبد سرمایه درست کن که شامل ارزهای دیجیتال باشه…الان میبینم ارزهایی رو که معرفی کرد، واقعا سود خوبی کردن.
من زیاد جدی نگرفتم صحبتش رو. ولی بعد دیدم واقعا معجزه اس.
اگر امکانش باشه، یه نمونه جوابش رو اینجا میزارم

مبلغ ۲۰ میلیون تومن سرمایه دارم. میخوام در ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کنم. چی رو پیشنهاد میدی؟

برای سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیون تومان در ارزهای دیجیتال، گزینه‌های زیر را در نظر بگیرید:

• بیت کوین (BTC): به عنوان قدیمی‌ترین و معتبرترین ارز دیجیتال، گزینه‌ای امن برای سرمایه‌گذاری بلندمدت است[1][3].
  • اتریوم (ETH): دومین ارز بزرگ با پتانسیل رشد بالا و کاربردهای گسترده در قراردادهای هوشمند[1][4].
  • سولانا (SOL): به خاطر سرعت و کارمزد پایین، مناسب برای سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت و بلندمدت[2][3].
  • کاردانو (ADA): به دلیل رویکرد علمی و امنیت بالا، گزینه‌ای مطمئن برای سرمایه گذاری است
    این سوال من از هوش مصنوعی بود قبل از انتخابات آمریکا و پاسخش رو ببینید.
3 لایک‌کرده

هیچ کدوم نمیتونن با این رقابت کنن:

قیمت اشتراکش خیلی بالاست ولی ترکونده و همه‌جا درباره نتایجش دارن صحبت میکنن.

1 لایک

دوست عزیز نظر شما در مورد ارز gft ( gifto) چیه ؟؟؟؟

چند روزه پیش از لیست صرافی ها حذف شده !!!

۱_ چقد احتمالش هست دوباره لیست شه این ارز ؟؟؟؟

۲_ من نتونستم اطلاعات خوبی در مورد ایندش و اینکه اخبار روزش کسب کنم متاسفانه !!!

با این حال واقعا ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه :pray::pray:

اگر منبعی میشناسید که بتونم در موردش اخبار روزش ر هم بدست بیارم واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید

ممنون از #سهراب عزیز :pray::cherry_blossom::cherry_blossom: