عالی بود خیلی راضی بودیم
همیشه به اخبار کریپتو و عرضه و تقاضا دقت کنم
درس های که در دنیای ارز یاد گرفیم چی بود درسی که گرفتم نباید بدون اگاهی وارد ارز شد یاد بگیریم همه راهکار ها را در ضمن در صورت موفقيت بودن در این راه هنر خودت را به دیگران بدون منت اختیار بذاری ،به همدیگر ناسزا نگیم و تا جای که میتونی به همدیگه چیزهای مفید یاد بدیم
اوایل شروع کار ،سودهایی که میگرفتم خیلی به خودم میبالیدم و هی باعث میشد طمع کنم و یا اگر استاپ میخوردم تو مارکت شروع میکردم به انتقام که باید پولمو ازش بگیرم ولی ی جایی شد که دیدم 8 درصد از سرمایه ام باقی مونده و ضربه روحیه بدی خوردمم
همونجا بود هرچی بود و بستم و سعی کردم خودمو اروم کنم نزدیک به 3 ماه ترید نکردم و رفتم نشستم پای کتاب مارک داگلاس به نام معامله گر منضبط که خیلی ها نام این کتاب رو شنیدن
به شدت روم تاثیر گذاشت و بعد از اتمام کتاب و اون جنس تجربه ای که قبلش داشتم باعث شد با ارامش و خود شناسی که از خودم پیدا کردم بشینم روبروی چارت
و شاید باورش سخت باشه ولی با همون 8 درصد که مونده بود شروع کردم و اروم اروم و خرد خرد برش گردوندم به همون میزان سرمایه
حتما کتاب مارک داگلاس *معامله گر منضبط * رو بخونید
درسی که گرفتم آزار دیجیتال اینکه سرمایه گذاری در ار دیجیتال سوداوره
مهمترین درسی که گرفتم این بود توی ترید همه چیز مسئولیتش با خودته یا میسازی یا نابود میکنی نه اخبار ربط داره نه نهنگها شاید بگی دارم اشتباه میکنم اما هرچه دیرتر اینو بفهمی دیرتر رشد میکنی
سلام. خیلی چیزا به شانس بستگی داره
شانسی در کار نخواهد بود باید به تغییر و تحولات بازار وارد باشی یا از یک نفر خبره خط بگیری، به امید شانس نشستن مساوی بر باد رفتن سرمایه
سلام، من درسی که از ارزهای دیجیتال گرفتم
اینه که این بازار، یه افق جدید و جالب
برای سرمایه گذاری هست، البته اول آموزش
بعد سرمایه گذاری، بهتره رو آموزش و تجربه خودمان بیشتر حساب کنیم، تا رو پیشنهاد دیگران
این بازار سودهای هنگفتی داره
ریسک زیادی هم داره
بهتره برای سرمایه گذاری
دست به فروش منزل، خودرو و داراییهامون نزنیم
با پولی که میدانیم، برای مدتی بهش احتیاج نداریم
اون هم با آزمون و خطا، سرمایه گذاری کنیم
اهل طمع نباشیم، بعد از اولین سرمایه گذاری
اگه به سود رسیدیم
با سودی که بدست میاریم، دوباره کار کنیم
نه با اصل پولمون، اعتدال و میانه روی رو رعایت کنیم
بهتره افراد نابلد رو
تشویق به سرمایه گذاری، در ارزای دیجیتال نکنیم
مورد یک که قطعا اشتباه میکنی. من تمام سودمو از الت کوینا گرفتم بیتکوین دیگه سود آنچنانی نداره به نسبت بقیه. مورد دو کاملا درسته ترید نود درصد ضرر هست مورد سوم هم خوبه بد نیست
باقایق تندرو گلف ولی نهنگها را دنبال نکن اونها روش سود گرفتنشون بدرد غیر نهنگ نمیخوره اونا اوردرهاشون طول میکشه پربشه یه درصد سود براشون صدها هزار دلاره برای دنبال کننده ها چند دلاره کلا ادمهای کار نابلد دنبال این روش هستن وعده ای مشوق حقه باز باید خودت یادبگیری طبق ثرمایت کار کنی نه نهنگ بازی