طبق اطلاعیه رسمی، شبکه BEP2 (بلاک چین قدیمی بایننس کوین) تا یک روز دیگر، یعنی ۲۹ آبان (2024-11-19 06:00 بهوقت جهانی) ، به طور کامل غیر فعال میشود و از این پس فقط شبکه بایننس اسمارت چِین (با اسم جدید بیانبی چِین) فعالیت خواهد کرد.
با این تغییر، دسترسی به توکنهایی که روی شبکه BEP2 هستند از بین میرود و دیگر نمیتوان از آنها استفاده کرد.
اگر هنوز داراییهایی دارید که بهصورت توکن BEP2 هستند، حتماً باید آنها را تا ۲۴ ساعت آینده به شبکه BEP20 انتقال دهید.
آموزش تبدیل توکن BEP2 به BEP20
مراحل انتقال با استفاده از تراست ولت:
1- انتخاب توکن روی شبکه BEP2
ابتدا به کیف پول تراست ولت وارد شوید و توکنی که روی شبکه BEP2 دارید را انتخاب کنید. اگر موجودی شما روی کیف پول دیگری است، قبل از این مرحله، با ۱۲/۲۴ کلمه بکآپ خود، کیف پول را در تراست والت وارد کنید.
2- ورود به قسمت Swap
روی صفحه توکن، گزینه Swap to BEP20 را انتخاب کنید.
نکته: برای انجام عملیات Swap نیاز به بایننس کوین (BNB) روی شبکه BEP2 برای پرداخت کارمزد دارید. اگر موجودی BNB روی BEP2 ندارید، ابتدا مقدار کافی از آن را از طریق این پلتفرم تهیه کنید و به کیف پول خود انتقال دهید.
3- تایید و انجام Swap
مقدار توکن موردنظر برای انتقال را مشخص کنید و پس از بررسی اطلاعات، عملیات را تایید کنید.
پس از انجام این مراحل، دارایی شما به شبکه BEP20 منتقل شده و قابلاستفاده خواهد بود.
ببینین با توجه به این که منبع اصلی خبر یعنی بایننس این اتفاق رو ۲۹ اکتبر یعنی ۸ آبان اطلاعرسانی کردن ما نیز این موضوع رو قبلا به عزیزان اطلاعرسانی کردیم.
ماهیت این پیام یادآوری این موضوع بوده و اطلاعرسانی اصلی قبلا انجام شده.
در زمانی هم که این متن رو مینوشتید هنوز فرصت انتقال رو داشتید.
سلام وقت بخیر
من در شبکه بایننس دو سال پیش ۶تا کوین خریدم هولد کردم، الان متوجه شدم شبکه بسته شده،حالم خیلی بده، آخه یعنی همه از بین رفت؟ آیا راهی هست ایمیل بزنم و پیگیری کنم، داخل دوتا کیف پول .ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام و وقت بخیر
ممنون از سایتی که ارسال مردید، در قسمت پایانی اطلاع رسانی سایت باینسس یک اشاره شده به انتقال کوین های که بر روی شبکه bnb2 هستند به bnb20 در تاریخ 13اذر ماه همان 3 دسامبر. آیا فقط ارزهای روی شبکه 2 قابل جالبه جایی هست یا خود کوین بایننس رو هم میشه سواپ کرد. ممنون میشم خیلی امید دارم که ایشالله بشه 13اذر این مشکل رو حل کنم.