تحلیل وینک و پیش بینی پامپ

دوستان عزیز سلام
من زیاد اهل پیام گذاشتن نیستم ، بیشتر مطالب رو میخونم
ولی چیزی که با چشم خودم دیدم و خوندم و شاید باورتون نشه که ۴،۵ ساعت داشتم مطالب تحلیل گران خارجی رو در مورد وینک تو این ۱۵ روز اخیر میخوندم ، بالای ۱۰۰ نفر ۲۰۰ نفر دقیقا به این موضوع اشاره کردن که تکنیکال چشمک در حال رخ دادن است و حتی دقیقا اشاره شده بود که قبل از پامپ قیمت نزولی میشه تا ۰۰۰۳۸ که دقیقا چند ساعت پیش این اتفاق افتاد و چیزی که برام بسیار بسیار جالب بود و بی معرفتی دیدم اکر اینجا نمیگفتم این بود که این پامپ بسیار بسیار بزرگ هست ، البته پیش بینیها ی جورایی متفاوت و ی جورایی هم شبیه بود که بخوام اینجا بگم طولانی میشه ولی به گفته بعضی هاشون قیمت اخر و پامپ قوی وینک تا ۷۰ تومن خودمون هم خواهد رفت ، البته بعضی ها ۶۰ بعضی ها ۵۵ تومن ( تبدیل به تومن رو خودم انجام دادم ) این قیمتی که گفتم برای پامپ اخر هستش که ممکنه یکماه طول بکشه ، که میشه گفت ۴،۵ برابر یا سود ۴۰۰ الی ۵۰۰ درصدی ، امیدوارم این اتفاق بیوفته و همتون رو من خوشحال ببینم ولی انصافا اگر این اتفاق خدای ناکرده نیوفتاد تورو خدا فحشش رو به من ندید ، من فقط نقل قول کردم و خود من هم مثل تک تک شماها ارزو دارم پولم چند برلبر بشه ،
با آرزوی موفقیت برای تک تکتون ، چه خوش قلب ها چه بد ذات ها

ممنونم از اطلاع رسانیتون ولی ۶۰تمن کجاش خیلی خیلی بزرگ اخه.خیلی خیلی بزرگ سولانس که از ۴۰رفت تا ۲۳۰دلار.بازم ممنون.ولی بیشتر از اینا باید بره بالا