دوستانی ک الان از هولد حرف میزنن ۱ ماه پیش نظرشون این نبود . قبل از ریزشهای قبل مرداد خیلی از ارزها مثل اتریوم کلاسیک و ایاس جولان میدادن الان کجان . بازار رمز ارزها یک بازی کثیف میان ثروتمندان ورعیته که همیشه خدا ماوسط تور ماهیگیریشون گیر می افتیم حالا این وسط چندنفری سود زرنگ هستند و یک سودی میکنن ک باز بنظر من آخرش یکجای دیگه باید پس بدن
تنها ارزی ک میشه بهش اطمینان کرد و سرمایه زندگیمونو دراین شرایط بد اقتصادی و اوج تورم روش سرمایه گذاری کرد همون بیت کوین و اتریوم هست والسلام درنهایت آرزوی سود وخوشی برای همتون آرزومندم
آدمین تایید بالا
گول همن ها رو خوردی شیبا رو فروختی حالا اینجا چکار میکنی چرا الان نمیخوری همین الان هم فرست داری فقط بخر فردا دیر هست از ما گفتن بود بیدار بشی میبینی شد 10 تومن بخر با فکر خودت نه با حرف بقیه اینها میگفتن دوج هم ریزشی هست ولی تا 15000تومن هم رسید
تو یکی از همون هایی هستی که میترسی این ارز جای ارزهای دیگه رو بگیره
کاملا صحیحه
اکثر ارزها بازی سرمایهدار های کلانه
و این وسط فقط از روی شانس پول گیر ما مردم عادی میاد
توی اکثر مواقع بازندهایم و پولمون توی جیب والها میره .
ما مردم عادی فقط روی هولد کردن ارزهای اصلی اونم برای بلندمدت
میتونیم سودی عاید خودمون بکنیم توی این بازار و لا غیر .
توهم و حرص یه شبه پولدار شدن
تاکتیک سرمایهدار های بزرگه که به جون ما مردم عادی انداختن
کاملا موافقم اینجور پولها معمولا برکت ندارن چون زحمتی کشیده نشده و به کسان دیگری سود نرسیده … من کاملا تجربه این موضوع رو دارم
اشتباه ميكني اونا سود هاي گنده شو داده ارزي بايد هولد كني كه اينده اش الان بيت باشه
حسن جان شما ماشین یا خانه یاهرچی میخری چندماه بعد کلی فرق میکنه پس آنها هم مشکل داره نه داداش کلا زندگی ها بی برکت شده چون همه ما توکارمان یک مشکلی داریم ربطی به ارز مرض نداره پرسودباشی