بزرگ‌ترین اشتباهی که در دنیای کریپتو کردید!

سلام دوستان. دوست دارم بدونم بزرگ‌ترین اشتباهی که توی مسیر فعالیتتون توی کریپتو کردید چی بوده؟

همچنین پایین تر به اشتباه خیلی عجیب یکی از دوستان اشاره میکنم که هر موقع یادش میوفته آب میشه میره تو زمین :rofl:

اشتباه دوستم:
چند سال پیش که دوستم تازه داشته با کریپتو آشنا می‌شده، یه نفر که ادعا می‌کرده از “ماینرهای حرفه‌ای” هست، به دوستم پیشنهاد داده که یه دونه بیت‌کوین فیزیکی ازش بخره! این بیت‌کوین یه سکه طلایی‌رنگ بوده که روش لوگوی بیت‌کوین حک شده بوده، دقیقا مثل لوگوی بیت کوین. فروشنده مدعی بوده که هر لحظه ارزشش با قیمت بیت‌کوین در بازار بالا و پایین می‌شه :joy:

دوستم که اون موقع چیزی از کیف‌پول‌های دیجیتال نمی‌دونسته، با کلی شوق و ذوق اون سکه رو خریده. چند ماه بعد، وقتی فهمید بیت‌کوین هیچ‌وقت فیزیکی نیست و سکه‌ای که خریده فقط یه یادگاریه، به قدری شوکه شد که تا مدت‌ها حتی اسم کریپتو رو نمی‌آورد :joy::joy::joy:

بزرگ ترین اشتباه شما تو دنیای کریپتو چی بوده؟

4 لایک‌کرده

اشتباه عجیبی که بگم کردم نبوده واقعا که حسرتش بخورم، تنها چیزی که حسرتش می‌خوردم این بود که هر کس تو فاز ماینینگ نات کوین می‌دیدم مسخره شون می کردم و سوژه خنده بودن برام، اما وقتی ایردراپ انجام شد اونا منو مسخره کردن :))))))

2 لایک‌کرده

بزرگ ترین اشتباه من هلدر نبودم بود یک سال و نیم پیش وقتی سولانا تازه شده بود 21 دلار و همه به روندش خوشبین بودند من 3 تا خریدم که تمام داراییم بود بعد صبر نکردم روی 20 دلار فرداش فروختم ولی دریغ که ماه بعدش 40 شد و الی اخر و اشتباه بدتر از اون وقتی توربو 6 تک تومنی بود من 500 هزار واحد خریدم و با خودم گفتم هلدر می مونم اگه پاببن اومد میانگین می زنم ولی خروج نمی زنم قصدم این بود با یک سوم دیگه سرمایه ام و پله ای تا یک ماه بعدش یک میلیون واحدش کنم ولی امان از کم صبری فرداش شد 5 تک تومنی فروختم رفت الان چنده

3 لایک‌کرده

منم خاطره خوبی ندارم اولین معامله با ضرر زیاد بستم

1 لایک

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که خیلی‌هامون توی بازار مالی تکرار میکنیم اینه که وقتی همه میترسن و فروشنده هستن ما هم این ترس بهمون حاکم میشه

یک جمله معروف وارن بافت داره که میگه

Be fearful when others are greedy, and greedy when others are fearful

بنظرم:

قسمت اول جمله داره زمان حال رو توصیف میکنه قسمت دوم جمله منو یاد بیت کوین 16 هزار دلاری میندازه :))

2 لایک‌کرده

اوایل سال ۹۶ در حالی که بیت کوین رو میشناختم کامل، به جای بیت کوین رفتم گوشی خریدم

با اون پول میتونستم نزدیک نیم بیت کوین بخرم

5 لایک‌کرده

میم کوین ترامپ رو خرید قبل انتخابات تو3.7 الان شده 1.4 هنوز هم منطزرم 2300 دلارم شده 900 تا

2 لایک‌کرده

من تابستون 1400 شیبا خریدم به قدری سود داد که کم مونده بود یه صفر بندازه،طمع کردم نفروختم،اصلاح خورد برگشت سر جای قبلیش

امان از طمع

1 لایک

همین که با این مارکت اشنا شدم :joy:

5 لایک‌کرده

من بدون اینکه روش معاملات فیوچرز رو بدونم . 200 دلار پول ریختم توی کوینکس. انتقال دادم به بخش فیوچرز. بای زدم و یهویی ارز پامپ شد. منم دستپاچه شدم و میخواستم معامله رو ببندم ولی نمیدونستم چطور باید ببندم. 200 دلار من شد 300 دلار و منم پرهیجان دنبال گزینه بستن بودم. مجبور شدم برم گوگل جستجو بزنم روش معامله فیوچرز در کویینکس. کلیپ رو 10 دقیقه نگاه کردم و فهمیدم. برگشتم دیدم حسابم شده 400 دلار. خلاصه از این سود خوشحال بودم و فکر کردم راحت میشه پول دراورد. 400 دلار رو دوباره بای زدم و کلا لیکوئید شد و تازه فهمیدم لیکوئید یعنی چی.

3 لایک‌کرده

من کلی سکه میم تون داشتم گران شد نفروختم ارزانتر شد فروختم و ضرر کردم اما الان از همین رمز ارز خرید کرده ام و منتظر رشدش هستم

بزرگترین حسرتم که تا چندین ماه بعدش نتونستم دردشو فراموش کنم،نخریدن شیبا توی 28 اسفند سال 99 بعد از توییت ایلان ماسک بود!دقیقا از همونجا 2000 برابر شد…میتونستم خیلی کوچیک روش ریسک کنم!اما نکردم!

1 لایک

بزرگترین اشتباه من این بود حجم زیادی ریپل و ادا و سویی خریده بودم رو کف قیمت، سه ماه تمام مدام رنج میزد، چون سرمایه دیگه هم نداشتم بیشترشو فروختم، فکر کن من ساعت 8 شب فروختم، و دقیقا ساعت نه شب بود که الارم های قیمتی مدام میومد برام، چک کردم دیدم قیمتشون سه برابر شده:rofl::rofl::rofl:

3 لایک‌کرده

ببین ی اشتباه که هممون کردیم وقتی که وارد این دنیا شدیم
صبر نداشتیم و استرس داشتم (با پول کم معمولا چون تازه بود)

1 لایک

ترس بی جا، طمع بی جا. اون موقع که سولانا تو ۲۱ دلار درجا میزد، پنج درصد سرمایه زندگیمو، پخش کردم بین ده تا ارز :neutral_face: سولانا شد ۴۶ دلار، این دفعه ۱۰۰ درصد سرمایمو اوردم (ده هزار دلار)، باز پخشش کردم که ریسکو کم کنم :neutral_face: سولانا شد ۲۰۰ دلار بقیه چس تومن رفتن بالا. حالا جالبیش اینجاس، رو سولانا ریسک نکردم، ولی رفتم ده هزار تا (پولم شده بود پونزده تا)، گذاشتم رو میم کوینا، پولم شد ۲۵ هزار تا، بر نداشتم شد هزار دلار. :neutral_face: جمعا ۶ هزار دلار پول موند برام. ینی شاخص ترس و طمع هر سمتی میرفت من برعکسشو رفتم. جر خوردیم خلاصه

2 لایک‌کرده

بزرگترین اشتباه هر تازه وارد فروش ارز به محض کمی منفی شدنه از ترس زیان بزرگتر :persevere:

:seedling:با تجربه ی ۸سال ترید و بسی زیان در بازار اینو میگم:seedling:

چهار سال پیش قبل از انفجار ارزهایی مثل سولانا و متیک و … یک مقاله از ارز دیجیتال خوندم و شروع به ترید کردم به جای هولد. سولانای یک دلاری رو فروختم تا ترید کنم به توصیه یک تریدر که هیچوقت ارز دیجیتال هولد نکنید!

حدود ۱.۲ بیت کوین ۶ سال پیش سر وارد کردن یدونه ۰ بیشتر در زمان باز کردن قرارداد لیکوئید شدم :))
دلیلشم این بود همیشه اهرم رو حداکثر میذاشتم خودم عدد وارد میکردم!

1 لایک

اوایل راه اندازی بیت کوین،زمانی که یک دلار قیمت داشت،واسه شرطبندی تو یه سایت به اسم betfoot بیت میخریدم و اونجا شرط میبستم،یکبار با ۸دلار که میشد ۸ تابیت کوین،۱۳۲۴ تا بیت کوین برنده شدم،۱۰۰۰ تاش رو به ارزش سه میلیون و سیصد نقد کردم،مابقی رو تو همون سایت باختم،همه دنیا دارن در مورد اون یارو که بیت داد پیتزا خرید صحبت میکنن،من از اون بدتر بودم،هر هفته بیت میخریدم و میفروختم،حتی یک دونه هم نگه نداشتم،البته یه مشکل بزرگی که منو به این روز درآورد،دوست نادان بود،به هرکی میگفتم چنین پولی تو بستر اینترنت درست شده،میگفتن کلاهبرداریه! حتی یک نفر منو تائید نکرد،تا دلم قرص بشه واسه نگه داریش،فقط سریع میخریدم،کارم که راه میوفتاد سریع میفروختم!

سلام داداش خوبی یه سوال داشتم ازت چه ارزی رو برای ترید روزانه پیشنهاد میدی؟یه ارزی ک تکنیکال پذیر باشه