پیشنهاد: بهترین سبد خرید برای کوتاه‌مدت چیه؟

سلام. بچه‌ها بیاید اینجا بهترین سبد خرید برای کوتاه‌مدت رو با بقیه به اشتراک بذارید. سبد پیشنهادی خودم:

• شیبا
  • دوج
  • تون کوین
  • سولانا
    قوانین
  • به هم احترام بذارید
  • ارزایی که به درد نمی‌خورن رو معرفی نکنید
  • ریسک و مدیریت ریسک رو هم در نظر بگیرید
  • نهایتاً برای هولد ۱ ماهه معرفی کنید
  • اگر تحلیل کردید نمودارش رو هم بذارید!

پرسود باشید!

52 لایک‌کرده

پیشنهاد من دو ارز فانتوم و نات کوین هست.

حالا چرا فانتوم؟ از نظر تکنیکالی فانتوم در آستانه شکوندن خط روند نزولی بلندمدته:

همینطور شبکه جدید فانتوم به نام سونیک قراره در دسامبر راه‌اندازی بشه و طبق گفته‌ها این شبکه تا ۱۰ هزار تراکنش در ثانیه (درست خوندید، ۱۰ هزار تراکنش در ثانیه!!!) رو قراره پشتیبانی کنه و تراکنش‌ها رو در کمتر از ۱ ثانیه finalize و نهایی کنه. از نظر فاندامنتالی و تکنیکالی به نظرم این پروژه در نقطه خوبی قرار داره.

و اینکه چرا نات کوین رو انتخاب کردم؟
نات کوین سردمدار میم‌کوین‌ها و پروژه‌های اصلی روی تون کوینه. تون کوین با اینکه چند وقت اخیر در حال رنج زدن بوده ولی به نظرم همچنان مشخصه‌های فاندامنتالی مثبتش رو حفظ کرده و نات کوین تو روند صعودی چند هفته اخیر بازار از جمله ارزهایی بوده که جا مونده.

همینطور الگوی مثلث نزولی در چارت تکنیکالش شکسته شده و داره روش تثبیت میشه.

مسئولیت سرمایه‌گذاری و تصمیم‌گیری همیشه با خودتونه سرمایه‌گذاران عزیز :moneybag:

20 لایک‌کرده

سلام ممنون استفاده کردیم

7 لایک‌کرده

شیبا ودوج دیگه خیلی فاصله گرفتند اگه ۲۰روز پیش میخریدی بهتربود الان به نظرم ارزهای تلگرامی داگز بهتره در کوینها هم جسمی کوین جای خوبیه درردیف ۸۵ جدوله ارزی که همه هنرپیشه های هالیوود دارند

6 لایک‌کرده

درود بر شما کیف پولش کی فعال میشه

6 لایک‌کرده

راستی من یه آلت کوین خیلی مهم رو فراموش کردم!
این ارز مهم BNB هستش. حالا چرا BNB؟
چارت زیر رو ببینین:

یک سر و شونه معکوس بسیار زیبا که طی ۳.۵ سال تشکیل داده. موسس بایننس هم از زندان آزاد شده و دیگه اون اخبار منفی و فادهای سابق رو پروژه سایه ننداختن (یادتون نره چند هفته بعد آزادی CZ از زندان بازار حرکتای صعودی قدرتمندش رو شروع کرد!)
از نظر من BNB تنها منتظر یه اشاره هست تا به اهدافی بیشتر از ۱۰۰۰ دلار برسه :rocket:

7 لایک‌کرده

سلام من خودم همین سبد رو تو پرتفوم دارم و خیلی هم به رشدش امیدوارم.

6 لایک‌کرده

رو هر ارزی میشه بنظر من به ترتیب راحتی
1سولانا
2بیت کوین
3شیبا
کسایی که تازه کارن سولانا
کسایی که کمی بلد بیت کوین
کسایی که حرفه این شیبا

6 لایک‌کرده

در مورد این مواردی که نوشتین همه منتظر صعود یهویی هستن و این با کوتاه مدت سوددهی فرق میکنه ها

2 لایک‌کرده

فقط بونک و شیبا عالی هستن عالی

2 لایک‌کرده

به نظر من کاردانو و متیک فعلا برای خرید خوبه

2 لایک‌کرده

به نظر من رمز میم تون قیمتش خیلی پایین امده داخل کف است رشد کنه خیلی انفجاری میشه

1 لایک

به نظرم استلار بهترینه

2 لایک‌کرده

شیبا و فانتوم و تون کوین .

2 لایک‌کرده

سلام بچه ها به نظر من بهترین ها این ها هستند
بیت کوین
شیبا
دوج

3 لایک‌کرده

NOT
DOT
BabyDoge
Shiba

1 لایک

درود تو چند روز آینده خیلی تنش ها ب وجود میاد همه چی دوباره میره رو هوا نگاه ب ریز بعضی ارزها نکنید در حال پامپ شدن فضایی هستن بزودی چه بره بالا چه بیاد پایین سود باماس:ok_hand:t2::v:t2:

2 لایک‌کرده

به نظرم

فلوکی
پونک
شیبا
کاردانو
متیک

3 لایک‌کرده

شیبا صد تایی خیلی عالیه

4 لایک‌کرده

نات
گرس