احراز هویت در صرافی های خارجی

سلام
بچه ها الان که BIng X هم عذر ما رو خواسته بنظر میرسه باید یک فکر اساسی کرد.

با دست فرمون فعلی تحریم های ایران در اینده ای نزدیک قطعا تمامی صرافی های متمرکز عذر ما را میخوان حتی کوینکس و توبیت و …

بعضی از سایت های داخل کشور مدعی احراز هویت با پاسپورت های اجاره ای و … هستن
سوال این جاست که این صرافی ها چطور مدارک ما رو اعتبار سنجی می کنن ؟
آیا این کار خطرناکه ؟ و صرافی ها به صورت دوره ای این مدارک رو چک میکنن ؟

کسی از دوستان تجربه KYC داره ؟
داخل چه صرافی تونستید KYC رو انجام بدید ؟

1 لایک

واقعا سوال قشنگی بود کسی اگه میدونه بگه منم کنجکاو شدم بدونم :ok_hand:t2::sunglasses:

رو بیارین به استفاده از صرافی‌های غیرمتمرکز که هم دنیا و هم آخرت رو داشته باشین :smiley:
تقریبا الان با بریج‌ها و دکس‌هایی که تو وجود داره هر توکنی رو میشه خرید و فروش کرد رو بستر دیفای

1 لایک

میشه چندتا صرافی غیرتمرکز معرفی کنی واسه خرید فروش ، بهترین هاش کدومه؟:slightly_smiling_face:
بعد چقدر کارمزد کم میکنن؟

1 لایک

چرا میرین تو این صرافی ها آخه… چرا نمی ین تو صرافی ایکس تی؟ خیلی خوبه اهراز هویت ایرانی ها وهم قبول میکنه

1 لایک

عه واقعا؟ نمیدونستم من خودم تو lbank فعالیت میکنم حالا یه سر به این صرافی که میگفتی میرم میزنم

1 لایک

ممنون میشم راهنماییم کنید تازه واردم.

اره امکان پذیره اما من با این ای دی کارت ها فقط تونستم تو بایننس و گیت احراز بشم و بقیه شوند سیستم پیشرفته ای دارن مثل بای بیت که هیچ وقت نتونستم احراز کنم. حتی کوکوین هم نشد. بهترین کار برای تازه وارد ها استفاده از پلتفرم های غیر متمرکز هست که اطلاعات زیادی ندارم چون فعلا از مکسی و بینگ ایکس استفاده میکنم. اکانت بایننس م هم تاریخ ای دی تقلبیم تموم شد دیگه درست نکردم ببینم چطوره. احتمالا خیلی سخت تر بشه احراز کرد!؟

دوستان میشه در مورد ارز gifto )gft ) راهنمایی کنید

۱_بنظرتون آینده این ارز چی میشه ؟
۲_ آیا دوباره ممکنه لیست بشه تو صرافی ها ؟؟؟؟؟؟
۳_ نتونستم اطلاعاتی در مورد اخبار و اطلاعاتش بدست بیارم اگه میشه راهنمایی کنید از کجا میتونم این کار ر کنم ؟؟؟!!!

واقعا کمک میکنید اگ کسی جواب بده :pray::pray::pray::pray:

دوستون دارم :heart::cherry_blossom::tumbler_glass: