تحلیل ایلان ماسک و بازار کریپتو

ایلان ماسک : گفت بیت بیش از ۵۰ هزار دلار نمی ارزد
و آمریکا هم از سرمایه گذاران بالای ۱۰ هزار دلار در کریپتو مالیات میگیرد ، پس اینجا آخر خط است ، یا پیاده شوید یا در جا میزنید اگر پایین نروید ، ضمنا تورم و بیکاری در آمریکا افزایش یافته و سازمان اطلاعات مخفی آمریکا ، سیا ، که مخترع کریپتو و حامی آن است ، زیر بیت را خالیتر میکند . یک شبه پولدار شدن را فراموش کنید ، کریپتو یک بازار دلار سوزی است برای مهار تورم آمریکا

آینده به ارزهای پدر مادر دار نیاز داره .شک نکن ..اون ارزهای که باید بمونن میمونن و ما بقی به فنا میرن .

من یه سوال دارم ن تعصبی به این بازار دارم ن تعصبی به ارزی یا تیمی پ پروژه ای ولی دارم ترید میکنم و روز های خوب و بد هم دیدم سوال من اینه اگه کریپتو تمام شده و دیگه به درد نمیخوره تو اینجا چیکار میکنی:joy::joy::joy::joy::joy::joy:چرا وقتتو بر بازاری که تموم شده میذاری:joy::joy::joy::joy::joy: یه چی بگو آدم حداقل جوابی برات نداشته باشه تازه دنیای متاورس و … داره به دنیا میاد کم کم اپل و ماکرو و … دارن میان به این بازار ورود رسمی کنن اونوقت تموم شده این بازار:joy::joy::joy::joy::grimacing::grimacing::grimacing::grimacing::grimacing::face_with_thermometer::face_with_thermometer::face_with_thermometer::face_with_thermometer::face_with_thermometer::face_with_thermometer::face_with_thermometer::face_with_thermometer::face_with_thermometer: