آیا دلار، پراید و ارز دیجیتال سودآور هستند؟

دلار ابان ۹۹ بود ۲۹ پراید بوده ۷۰ الانم دلار همین حدود پراید ۱۸۰ . نه دلار فایده داره نه ارز دیجیتال نه طلا . بله توو بلند مدت بالا میرن و دائم دز نوسانن. ولی توو این مملکت دائم همه چی رو به افزایشه هر چی ک بخری حداقل میدونی ضرر نمیکنی . الان من ۷ماهه توو این ارز دیجیتال هولدرم فقط نوسان دیدم و الانم توو ضررم اگه پولمو دو تا پراید خریده بودم الان ۲۰۰ توو سود بودم

سلام ، اول اینکه پراید سال گذشته هفتاد نبود و بالاتر از این قیمت بود و الانم صد هشتاد نیست
دوم اینکه اگر به قول شما ، این مبلغ پول رو ، شما از سال گذشته تو ارز دیجیتال هولد کرده باشی الان باید میلیاردر شده باشی

داداش راست میگه بنده هم پارسال ۲۵۰میلیون ارز خریدم الان تو ضرر نیستم سود داده بهم کلان شد ۴۰۰میلیون ولی اگه ۲تا ۲۰۶وتیپ ۲ به قیمت ۱۰۵میلیون پارسال خریده بودم الان ۵۰۰داشتم و از همه مهم تر بی وسیله هم نبودم پول اژانس بدم الان پراید ۱۸۳میلیون فروخته میشه ۲۰۶تیپ ۵ ۳۱۷ میلیون از قیمتا خبر نداری خوابی اینگار

با سلام این پیام رو من دیدم و نخواستم نمک رو زخمتون بپاشم ولی دوست عزیز شما پارسال همین موقع فقط اتریوم خریده بودی الان ده برابر پولت سود کرده بودی اخه چرا دارین فاز منفی میدین تو این ریزش ها الان پولت ده برابر بود من نمیدونم با چه حساب کتابی این حرف ها رو میزنین یا تو ارز خوبی سرمایه گذاری نکردی یا این که طمع کردی از این ارز به اون ارز پریدی که پولت سود نداده ولی در کل پارسال هر ‌کی وارد بازار کریپتو شده الان میلیاردی سود کرده

پارسال اگ گالا خریده بودی ده میلیون تومن الان چند میلیارد سود کرده بود و اگر پارسال کامپوند خریده بودی فقط ده میلیون تومان الان وند تیلیارد سود کرده بودی پس چرا و پرت نگید

دقیقا هر ارزی اگ پارسال خریده بود الان چندین برابر سپد کرده بود شما یه ارز میتونید اسم ببرید از پارسال تا الان چند برابر نشده باشه