عزیزان من الان یه چیزی بگم همه حمله میکنن که سمپاشی تو.ولی یه واقعیته که شیبا جزو اون دسته از ارزهایی هست که دیگه رشد آنچنانی نخواهد داشت خیلی رشد کنه تا ۴۶ میره بالا و میاد پایین و بالا دوباره تا ۴۵ ۴۶ فقط میتونین نوسان گیری کنین با سرمایه زیاد که سود خوبی بکنین ب رای هولد اصلا مناسب نیست چون توکن پرداخته مثل دوج..اگه میخواین خوب و درست متوجه بشین که چه اتفاقاتی تو دنیای ارز میوفته باید برین کلاس آموزش ببینین و اونوقت تازه میفهمین که اصلا اونجوری که فکر میکردین نیست خیلی سخته پول در آوردن تو این بازار ارز و اگه آموزش ببینین میتونین یواش یواش پول در بیارین نه میلیاردی ولی در ماه ۵ ۶ تومن رو زرنگ باشین زرر ندین میشه در آورد..تو همین تهران دها شرکت هست نفر کذاشتن برای کار کردن و نوسان گیری تو ارزهای دیجیتال با همه ارزها همکار میکنن هر نفری چند تا ارزو تحت نظر داره حقوق میگیرن و پور سانت البته خیلی هم واردن و واحد آموزش همدارن پول میگیرن برات دوره آموزش میزارن.برید تحقیق کنید و برید آموزش ببینید و ۲ روزه دارممیرم تازه کمکم دارم میفهمم چه خبره و چطوریه تا الان که ۳ ساله تو این کارم کلا همینکارایی رو که شما هممیکنید انجاممیدادم نوسانگیری .هولد و … تازه فکر میکردم خیلی زرنگم از خیلیها.. نه سمپاشم نه دنبال چیزیم با این حرفم نه زرری برا کسی دارم نه سودی فقط خواستماونایی که واقعا میخوان تو این بازار ارز دیجیتال کار کنن برن مثل من اصولی شروع کنن.موفق و شاد باشید دوستان
داداش میشه به من معرفی کنی منم برم کلاس
دداش ادرسشم بدید لطفا