سلام دوستان من تازه واردم میخوام صد میلیون پولم که تو ولکس دارم رو لونا بخرم اولا چطوری میتونم با کمترین کارمزد واز چه صرافی بخرم وبعد با توجه به نمودار کی ورود بزنم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز الان لونا نگیر، چون ATH زد یعنی رکورد قیمتس قبلیش رو شکست و الان بالاترین قیمته، و هیچ موقع پولتو یک سره و بدون آگهی کامل رو ی ارز نزار، برو آدا (کاردانو) رو تعقیب کن بتونی زیر 1.30 بگیری، بعد ارزهای مثل ENJ و mana بگیر که تو متاورسن و آینده دارن، یکم تومو چین بخر البته خودت میدونی با آگاهی کامل برو بخر و هولد بلند مدت کن
این ارز تاحدود۵ روز آینده به رنج ۲ملیون تا ۲ملیون۱۰۰ خواهد رسید که زمان ورود است وهمیشه ۲۰۰ بالاتر از سقف قبلی خواهد رفت یعنی ایندفعه قله بالا۳۱۰۰ خواهد بودکه زمان فروش است
سرمایه را دریک ارز قرار نده به نظر من ۵۰ حتما لونا و۵۰ بعدی را فانتوم یا ماتیک یا مانا بگیر لطفا خودت هم بررسی کن حدود۶ماه است که من با این ارزها کار میکنم
متیک رو مد نظر داشته باش
داداش ارزی که اینقدر رشد کرده نرو سمتش که بی برو برگرد میری توی ضرر برو با خیال راحت کاردانو بخر ومطمئن باش کمتر از چهار ماه پولت 3برابر میشه نکن با خودت این کار رو لونا الان دیگه رفت تواصلاح واستراحت
خیلی هم عالی ممنون