پایان کار ارزهای دیجیتال!؟

حداقل تا یکسال بیت و تمام ارزها هم تا یکسال روند نزولی یا همین درجا زدن رو دارن و مطمئن باشین کار ارز های دیجیتال دیگه تموم شد و بیشتر از این دنیا اجازه نمیده که بخاد جای دلار و پشتوانه های مثل طلا و فلزات رو بگیره.واون دوستانی که باور ندارن خواهند دید و این نکته هم بگم که عزیران ارزهای دیجیتال الان سال ۱۰ هست که فعالیت دارن و دیگه کاملا بازارش اشباع شده از سرمایه گذار ها و با زبان ساده و عام بخام بگم اینکه دیر اومدین توی این بازار اینم تموم شد.مثل بازار بورس که بود ملت عام و ساده دیگه زمانی اومدن که تموم شده بود.
پرسود و رونق باشه جیبتون ولی مراقب باشید زودتر بفروشید

میرسد روزی که همه خرید و زندگیمون با ارز دیجیتال میشه یادمونم نره همین چینی ها پول کاغذی را آوردند و با کیش و قوس پول کاغذی رواج پیدا کرد تایید لطفا

پول برا فینیقیها بود چرا چرت تحویل مردم میدی

دوست عزیز من از همون اوایل این بازار رو تحت نظر داشتم سال ۹۲تقریبا اما قسمت نشد ورود کنم هرچند بعدها وارد این بازار شدم چون اون زمان به تفصیر بنده یه جنین در شکم مادر بود، اما الان هنوز برای تمام مردم دنیا بهترین دوران این نوزاد اقتصادی میباشد، برای این گفتم فرصت خوبی هست چون ارز دیجیتال بزودی خیلی زودتر از اونی که چشم هاتو باز کنی به جوانی و قدرت فوق العاده خواهد رسید مثل الان من که به روزگاری با ۱.۴۰ دلار بیت کوین نخریدم پس این اصلاح ها رو فرصت بدونید، با این افکار نا معقول خود و تازه کارها رو منصرف نکنید. این چیزی هست که سر راه بشیرت قرار گرفته همیشه جریان اب به مراتب امن تر از شنای خلاف جریان است، لطفا تایید کنید، شاید کسی استفاده کرد.

چرت نگو کجا اشباع شده؟۵درصد هم نشده اونایی که اذز دبجیتال سرمایه کذاری کردن

شما تصمیم خودت رو بگیر و نسخه خودتون واسه خودتون بپیچین لطفا … هرکس که با اطلاعات کافی اومده تو این بازار حتما سود و ضررش رو سنجیده … امثال شماها همونایی هستند که پراید 20 م نخریدید و الان دارید پراید 100 م میخرید …