دوستان متاپتس دریابید
دوهفته یش چندبار گفتم .
در حد چند دلار بخرید ضرر نداره.دقیقا شب عید بود بعضی از دوستان شیبارو بهم معرفی کردن منم حدود ده دلار خریدم ای کاش نگه میداشتم یا بیشتر میخریدم! از ۴۸۰ میلیون شیبا که خریده بودم تو اولین پامپ که هاتبیت هک شده بود یادم حدود ۱۸۵ میلیون ازش بیشتر نداشتم( بقیه رو با ارزهای دیگه عوض کرده بودم) که اونم حدود ۴۵۰۰ دلار بهم داد.
بگذریم سود نخورده در جهان بسیار است؛ ولی باید برامون تجربه بشه. بهرحال احتمال داره شت کوین های مثل اینم هم الگوی شبیارو دنبال کنن
بازم با تحقیق وارد بشید.پرسود باشید
ادمین جان خواهشن تایید کن
نه دوستان هیچیو درنیابید. هیچیو. روزی ۸۰۰۰۰تا ارز اسکم رو بستر اسمارت چین ساخته میشه. لطفا لطفا لطفا به حرف هیچکسسسسسش گوش ندین تو خرید ارز. هیچوقت هیچیو درنیابید. نهایتا خواستید دریابید فوق فوقش در حد ۵۰ سنت یا اگر خیلی وضع مالیتون خوبه ۱دلار. شیبا یه دام و تله بود برا بیدار کردن حس طمع افراد و بستری برای ساخت توکن های اسکم و قلابی. مراقب سرمایه هاتون باشین
ادمین مسئولیت تمام کامنتایی که جلوی ضرر بقیه رو میگیره و تایید نمیکنی با خودت. اگر.اسم خودت رو گذاشتی آدم و مسئولیت تایید کامنتا با توعه خدا بزنه از وسط نصفت کنه اگه رباتی که هیچ. صدتا کامنت نشوتم هیچکدومو تایید نکردی.
شیبا هم جزو همین شتا بود ، پارسال ۴ میلیون شیبا خریدیم ، ۳ میلیارد عدد شیبا شد ، چند ماه پیش تا ۶ میلیارد تومن رسید ، البته ایلان ماسک در این رشد موثر بود . درسته هر روز ارز زیادی میاد به بازار ولی اگر بتونید برسی و تحقیق کنید میتونید شتهای خوب و با برنامه ای پیدا کنید . ضمنا هیچوقت به هیچ ارزی به چشم شیبا و رشدش نگاه نکنید ، تقریبا محاله ارزی به قدر شیبا رشد کنه . کمترین مبلغ سبدتونو همیشه یک یا دوتا شتکوین قوی داشته باشین . آرزوی ثروت و سلامت برای همتون دارم .