کمک در بازار ارز: دردسر یا سود؟

بهنام واقعا برای چی کمک میکنی:neutral_face: خدا شاهد هست ارزش شنیدن این حرفها نداره :neutral_face:ول کن کمک نکن بقیه حساب پول میشن تو اعصابت خرد میشه :neutral_face: بیا مثل من یه جوک بگو بخند برو :neutral_face: خدا شاهد است من چندین سال هست تو بازار بورس و ارز هستم و الان من میدونم چهار سال دیگه کدام ارز سود خواهند داد:neutral_face: ولی اینجا نظر نمیدم جوک میگم میخندم روحیه میگیرم میرم سرکارم به درک هرکس خود داند برید آموزش ببیند بعد سود کند:neutral_face: منم کمک میکردم بعدا به خود گفتم هم کمک کن هم فحش بشنو اعصابت هم خورد شه :neutral_face: کسی که تازه از سیب زمینی و جوشکاری و یا شغل های دیگه میاد اینجا نمیفهمه تو چی میگی:neutral_face: وقتی تو میگی دوج ۱۰۰برابر سودخواهند داد مغزش نمیکشه :neutral_face:و فکر میکنه تو مسخره میکنی و بعد بهت برمیگردن فحش میدن:neutral_face:خدا رحمت کنه بروسلی رو میگفت :neutral_face: هیچ وقت به یک ابلح نصحیت و کمک نکن چون پشت سر تو مسخره ات خواهد کرد باید این حرف بروسلی رو با آب طلا نوشت :neutral_face: اینجا ۵درصد اهل بازار هستند

#دیگه پیامی اینجا نمیزارم
:folded_hands::tulip::tulip::tulip::tulip::tulip::tulip::tulip:

همه شاد و خوش باشید عزیزان

باشه من تحلیلتو قبول دارم برای من بزارگوره… کرده خیلی توضررم.میخوام سکته کنم.

آقا بهنام.یه.جادیدم نوشته بود.دوجکوین تا اواسط سال۲۰۲۲میشه۱ دلارو۱ سنت وبعدی نوشته بود ۱ دلارو ۱ سنت درسته