سلام دوستان بیاد با هم دلایلی رو که تا بحال باعث شده شیبای یک سنتی رو دور از ذهن بدونیم و روش حساب نکنیم با هم یه نگاه بندازیم،
از تعداد توکن،ارزش بازار و این موارد تکراری بگذریم که انصافا همشون هم منطقی هستن و تارگت یک سنت زمان خودش رو لازم داره،اما اون زاویه ای که میخوام با هم بهش نگاه کنیم؛
اکثر ماهایی که تو این بازار هستیم سطح سرمایه ای تقریبا مشابه هم داریم،میخوام بگم اگر حجم سرمایمون به بازار ملک میرسید شاید اینجا نبودیم،یا خیلی ها میخوان پولشون به پول خونه یا ماشین برسه خیلی هم فرقی نداره اونی که رو کوین گرون تر سرمایه میزاره لزوما سرمایش بیشتر نیست شاید ریسک پذیریش متفاوت باشه،بیاید یه اعتراف کنیم:
اگه جزو اونایی بودیم که چندین میلیارد توکن رو به مفت خریده بودیم به جرات میگم قطعا و قطعا الان با این بازار بیگانه بودیم اما چرا به سود چند صد درصدی راضی میشدیم و منتظر این سود چند میلیون درصدی نمیشدیم؟؟؟؟
چون خودمون رو در حد مثلا ۱۰۰ میلیارد تومن نمیدونیم اصلا شاید خرج کردنش رو بلد نباشیم،من که به شخصه پره پرش با ۴۰ میلیارد تومن خروج میزدم و اصلا ۱۰۰۰ میلیارد تومن سرمایه رو تصور هم نمیکردم.
من حتی تو این روزای سخت بازار باور دارم که شیبا حتی به چند سنت هم میرسه ولی قطعا و قطعا من اون موقع دیگه یا شیبا ندارم یا تعداد توکن هام خیلی کمتر از امروز خواهد بود.
بیاید باور کنیم که ممکنه حجم کل مارکت به جایی برسه که بتونه شیبای یک سنتی رو تو خودش جا بده.
حتی تو این بازار خونی هم هولد کن تا به تارگتت برسی و این پروسه فقط و فقط لازمش زمان دادن به بازار خواهد بود.
وقتی شیبا به دو تومن رسید. درصد افزایشش نسبت به پارسال ۸۵ میلیون درصد افزایش.
حالا سوال اینه
آیا خوشبین ترین انسان کره ی زمین هم همچین چیزی پیش بینی میکرد؟؟
میخوام نتیجه بگیرم که واقعا یک سنت غیر ممکن نیست فقط کافیه قدرت برتر بخواد که یکی رو به اوج برسونه.