سلام، به بهانه یکی از کامنت های دوستان دراین صفحه که فرمودند اینجا انگار فقط پیج اخلاق هست، این کامنت را میگذارم، بله اخلاق خوب بالاتر از ثروت است
اما من در فضای حقیقی به دوستانی که دیرتر وارد بازار شدند گفته ام مهمترین مقاومت بیت ۴۵۵۰۰ هستش جایی که صددرصد تنش شدیدی بین گاوها وخرس ها به وجود خواهد آمد، اینکه اصلاح میکند یانه؟ فعلا نمیشود نظرداد، ولی به دوستانم گفته ام شما قبل از ۴۵۵۰۰ نقد شوید اگر مقاومت شکست وبالای ۴۵۵۰۰ بیت تثبیت شد شما نهایت ۳ الی۴ درصد از بازار عقب بمانید بنابراین مجدد می توانید ورود کنید وشاید به این بهانه، تغییری درترکیب ارزهای سبدتان داشتید
اگر هم خدای نکرده اصلاح کرد شما تعداد بیشتری از ارز مورد نظرتان را میتوانید خرید کنید(دوستانی که فقط هولدر هستند کاری به این مقاومت وحمایت ها نداشته باشند)
اگر اخبار منفی منتشر نشود اصلاح بیت در۴۵۵۰۰ خیلی عمیق نخواهد بود یعنی منتظر مثلا کانال ۳۹ یا حتی خود۴۰ هم نباشید، مقاومت۴۳۸۰۰ که بیت عبور کند تبدیل به حمایت محکمی خواهدشد یعنی اوردرهای پله ای خرید را خیلی خیلی پایین نگذارید که خرید انجام نشود ومجدد بیت به بالا برگردد واز مقاومت۴۵۵۰۰ عبور کند وشما فقط کارمزد فروش وخرید مجدد داده باشید(نگاه تکنیکال)
این نظر من از مجموع مطالعاتم دربیشتر از ۱۰ کانال معتبر خارجی است
ضمنا یادآوری میکنم پدرعزیزم مخالف این مدل کامنت گذاشتن هستند ولی با اجازه ایشان تحلیل تکنیکال را درتالار قرار دادم و نظر شخصی است وهیچ مسئولیتی را برعهده نمی گیرم!
خِیش برات نازار🤗شما فقط تحلیل بذار،بدون شک مسئولیت هر تصمیمی با خود ماست
اینجا بهترین کانال بود ولی با اضافه شدن شما، صد بر هیچ از همه کانال ها جلو هستیم
یک شوخی هم بکنم برای تغییر فضا و قصدبی ادبی ندارم:
از اسب سرکش نجیب هم تبدیل شدیم به سفینه!
تفاوت نگاه دو نسل متفاوت!
ضمن تشکر از سمانه جان دوست عزیزم این موضوع را اضافه میکنم درصورتی که اصلاح وریزش تمام شود و وارد روند صعودی بازار شویم
سولانا در بین ۲۰ ارز برتر بازار از همه بیشتر رشد خواهد کرد منظورم قیمت نیست منظورم این است شما همین الان قیمت ۲۰ ارز برتر را یادداشت کنید وزمانی که بیت به ۵۵ رسید درآن زمان درصد رشد ۲۰ ارز برتر را مقایسه کنید اگر سولانا از نظر درصد رشد دربین ۲۰ ارز برتر بازار، حتی رتبه دوم را داشت من دیگه هیچ کامنتی نمی گذارم این نظر من بی قیدوشرط هم هستش یعنی بهانه به شبکه حمله شد و فرد معروفی راجع به سولانا نظر منفی داد و… اینجور بهانه هم وجود نخواهد داشت از خودبیت واتریوم وبایننس بگیرید تا لونا وآواکس و…تا شیبا ودوج ومتیک!
من به رشد خیره کننده سولانا ایمان دارم، اخبار سولانا وویژگی های این ابرپروژه را دنبال کنید بعدا حسرت نخورید وجرات خرید نداشته باشید
ولی بازار دوباره اصلاح وریزش کند ووارد دوره رکود بشویم موضوع متفاوت است
با سلام و وقت بخیر
تحلیل و تکنیکال درصدی کمی از کار هست
فاندهای خبری هم بی تاثیر نیست
من از خود ۵۱هزار فروشنده بودم برای بیت
ومعتقدم زیر ۴۰تا خود ۳۱هزار خالیه یه بار شادو زده به سمت ۳۹
با این اوصاف من ترجیح میدم وضعیت بازارمشخص بشه بعد مجددا وارد بشم
ونظر شخصیم اینه اگه بیت زیر ۴۰بره تا مدتی طولانی باید با اعداد بالاتر خداحافظی کنیم امیدوارم فقط زیر ۳۰نره
این نظر شخصی هست مبنا معاملات قرار نگیره باتشکر
تحلیلت یه خورده اونوری شد
سایه پدرتان مستدام