سلام دوستان من دوج خریدم الان تا خرخره تو ضررم
یعنی بفروشم بزارم حسابی که ریخت دوباره بخرم یا چند ماه دستم بزارم تو پوست گردو؟؟؟
و اینکه نظر خودمم اینه 3 تومن وارد بازار کنم بلاخره همیشه که منفی نیست یا بدم دوج همه رو … یا اینکه نصف دوج نصف ترون ؟؟؟
سلام…نقطه ورودت نمیدونم چند بوده … ولی دوج الان حدود 30 درصد از سقفش اومده پایین…مهمترین ناحیه تو تایم هفتگی محدوده 26 الی 30 سنته …این ناحیه تقریبا میشه ناحیه 50 درصد فیبوی اصلاحی موج قبلی …موج قبلی با این شتاب احتمالا (موج شماری نکردم به همین دلیل میگم احتمالا) موج 3 بوده باشه…و اگ درست باشه الان موج 4 ایم که موج 4 حداکثر (الزامی وجود نداره ) تا 50 درصد فیبو میاد پایین یعنی همین ناحیه که گفتم و بعد موج 5 از ضرر خارجت میکنه…
…
اینکه بخریم یا بفروشی نمیدونم این بسته به شرایطت داره…ولی از این اشتباهات هممون کردیم من با وجودی که اموزش دیدم تو یه معامله چند سال پیش 10 هزار دلار معادل تقریبا 300 میلیون اون زمان لیکویدی دادم …روی ارز waves …بازار داشت می اومد پایین و من چون این ارز شدیدا رشد کرده بود رو ویوز بستم به خیال اینکه بیشتر میریزه و لی جهشی رفت بالا بعدا مشخص شد کلاه برداری تیمش بود و فیک پامپ درست کردن و 190 میلیون دلار کاربرا لیکویید شدن اون زمان بعد هم در چشم به هم زدنی از 60 دلار ریخت و الان فک کنم حدود 1 دلار میچرخه یعنی اعتبارش رو از دست داد…
این مثال رو زدم ببینی چه ضرری کردم …
اگ میخوای میانگین کم کنی بازم بستگی به نقطه ورودت قبلیت داره …نقطه ورودت رو بنویس تا افرادی که میبینن درست راهنمایی کنن…
همه ضرر کردن داداش مگه میشه کسی پاشو تو ارز دیجیتال بزاره و ضرر نده ولی خدارا شکر من از تجربه شما استفاده میکنم که تو این گرونی که پول با چنگ و دندون باید بدست بیاری رو به راحتی نزارم دهن نهنگ ها ببرن
33 هزار ورد پیدا کردم بعد چند روز پایین رفتن اومد بالا نزدیک 31500 دوباره نفروختم گفتم میاد بالا غصه چیو بخورم ولی اینجوری نشد که نشد الان رفته چسبیده به 28
ولی اینجوری که بوش میاد پایین تر از این حرفا میره
و اینکه نصف داراییم بود که گذاشتم وسط شیطونه میگفت همرو بزار ولی گفتم نه اگر بخواد بشه با همین میشه لازم نیست خودمو ورشکسته کنم
والا با اطمینان نمیشه گفت تا کجا ریزش میکنه .این قیمتی 36 سنتی که هست می 2021 واکنش نشون داده… اگه اینجا رو از دست بده احتمالا ناحیه 26 الی 30 سنت قیمت رو برگردوونه بالا تو تریدینگ ویو هم همین ناحیه رو به عنوان برگشت تحلیل کردن (اگوست 2021 هم واکنش نشون داده) …حمایت خیلی سفت و سخت هم تو ناحیه 20 سنت داره …
قیمتها رو به تومن نوشتی و چون تومن به تتر هم نوسان داره خیلی سخته راهنمایی کردن…ولی با این قیمت فعلی به نظر رو 40 سنت خریدی
…
ولی در کل دو احتمال داره :
- از اینجا بالا میره خب به پولت میرسی !!!
- پایین تر میره به اون ناحیه ای که گفتم اونجا میانگین بزن…دلیلی اینکه میگم پایین تر میانگین بزن چون اونجا حمایت قویتره و از طرفی اینجور میانگین خریدت به 36 سنت میرسه و چون تو این بولران 36 به شکل حمایت واکنش خوبی نشون داده پس اگ بشکنه و بره پایینتر با احتمال بسیار زیادی بهش پولبک میزنه و چون میانگین زدی و میانگین خریدت میشه 36 سنت به سلامت ازش خارج شدی…
…
البته میشه دو ور رو گرفت نصف بفروشی نصف نگه داری !!! اینجور پایینتر رفت ضررت کمتر میشه اگ بالا رفت با اون نصف به اصل پولت میرسی…
باور کن تنها راهنمایی ک میتونم بکنم همینه انشالله دوستان دیگه بهتر راهنمایی میکنن…
ممنونم لطف کردید این هم راه خوبیه نصف بفروشم نصف نگه دارم … قیمت تتریش رو بین 40 تا 42 بود اینجوری میشه 33 تومن الان هم ریسکش بالاس همینجوری که گفتی یهو از زمین بلند میشه یهو کلش ب خاک میشینه
اگر در مورد شیبا هم تحلیلی دارید ممنون میشم در اختیارم قرار بدین
دقیق که نمیشه ولی نقطه هایی رو میشه مشخص کرد؟؟
یا بازم یهو میزنه نقطه هارو نابود میکنه ؟؟؟
بیشتر به شکل ناحیه است تا نقطه…دلیلش تایم فریمهای مختلفه …یکی از دلایلی که برام سخته قیمت دقیق بدم بهت چون قبلا گروه داشتم چند جا اشتباه کردم باعث ضرر دیگران شدم و به خاطر حق الناس که گردنم نمونه این کار رو هیچوقت دیگه دنبال نکردم تو این سایت هم بیشتر کلی گویی میکنم و سعی میکنم اموزش بزارم تا تحلیل …ولی اگ بیت تا این نواحی که در لینک زیر تو تصویر پیوست کردم به خصوص ناحیه بنفش پایین بیاد کل بازار به خاک و خون کشیده میشه :
بهترین نقاط زمانی هست که بیت رو حمایت باشه چون همه بازار با بیت همگران…
موفق باشی
اگر به نقطه بنفش مشخص شده برسه چند ماه درگیر میشه بعدش در بیاد ؟؟؟
یکی همینجا خوندم حرف جالبی میزد میگفت آقای الف 20 ساله صرافی داره قیمت فردارو نمیتونه پیش بینی کنه
هیچکس نمیتونه قیمت دقیق بده منم پیگیرش نمیشم ولی بیشتر فکرم اینه پله ایی خرید و فروش بزنم همین چند وقت پیش ترون رسید به مرز 18 تومن نخریدم گفتم میاد پایینتر ولی نیومد رفت 23 هزار … ولی این سری وقتی رسید به 18 با تخفیف 19 دیگه خرید میزنم
هولد به درد کسایی میخوره که چند میلیون از ارث یا زمین یا چیزی فروخته باشن بهشون رسیده بزار تو بازار به امید چند میلیاردی ولی منی که 10 الی 20 سرمایه دارم فایده نداره 2 ساله روش حساب باز کنم
همین دوج رو هم میشه پله پله خرید زد ولی منی که اول راهم فقط سرمایه ام نابود میشه نه میدونم کجا بخرم کجا بفروشم اگر کسی بود که باهاش کار میکردم هر ماه یه درصد از اون مقدار پولی که سود کردم رو بهش میدادم
دوست عزیز زمان سخته گفتنش ولی به چند ماه نمیرسه…تحلیل تکنیکال براساس تاریخچه قیمته میاد احتمالات رو بررسی میکنه تو بازه 88 هزار چند روز نوسان شده و از روی مبانی تحلیل همینقدر هم معمولا زمان میبره که بخواد برگرده بالا…اما قبل از ناحیه 86 الی 88 یعنی بنفش ناحیه 95 الی 98 وجود داره…که میشه کف کانال صعودیش از 11 نوامبر به این ور یعنی کف کانال صعودی 40 روز اخیر…دلیل اینکه من کانال رو دوبل کردم و ناحیه بنفش رو رسم کردم ، چون وقتی کانال شکسته میشه به اندازه عرض کانال قیمت حرکت میکنه چه صعودی باشه چه نزولی ، از طرف دیگه ناحیه 86 الی 88 یه گره قیمتی داره پس تقاطع این دوتا قاعدتا باید تشکیل یه حمایت قوی بده که قیمت رو بده بالا…توجه کن زمانی 86 الی 88 رو باید مد نظر بگیری که ناحیه 95 الی 98 رو از دست بده که مشخص نیست هنوز ولی شتاب پایین اومدن زیاده احتمالا تو روزهای اینده از دستش بده ولی بازم باید منتظر واکنش بهش موند…
والا اینجوری بیت وحشی شد با کله اومده پایین تا فردا خدا می دونه چه اتفاقاتی بیفته ولی بعید هم نیست چون خیلی اوج گرفت یهو بریزه تا مثلا 95 یا حتی کمتر
نصیحت دوستانه دارم برات بهش فک نکن هیچی ارزش از دست دادن ارامشت رو نداره…
جهت اموزش هم برو تو نت هر وقت ازادی :
- سطوح حمایت و مقاومت عرضه و تقاضا رو مفاهیمش رو یاد بگیر
- RSI و MACD و MFI و میانگینهای متحرک و واگرایی رو اونها رو مفاهیمش رو یاد بگیر…
- ابزار ایچی موکو رو یاد بگیر…
…
منبع نمیتونم معرفی کنم ولی فارسی زیاد هست…
بعد فقط رو روزانه و هفتگی کار کن …با همین ابزارهایی که گفتم و چک کردن اونها رو نمودار ارزهای مختلف که خوب یادشون بگیری به یه حدی میرسی که ماهی یه بار میتونی معامله کنی و خرد خرد پولت رو زیاد کنی
موفق باشی
ممنونم واقعا لطف کردی
فک نکن به این چیزا…این بازار کلی بالا پایین داره بازار ساز داره…بعضی موقع بازار رو دستکاری میکنه مثل چند وقت پیش از 103 اومد 92 بعد کشید دوباره بالا…
خیلیا تو تله می افتن فک نکنم کسی تو این سایت مثل من لیکوییدی 10 هزار دلاری داشته باشه اونم رو زمانی که دلار 30 هزار تومن بود…
چند وقته پیش یه ساعتی به مشکل خورده بود اتریوم 4 هزار دلاری رو 250 هزار زده بوده قیمتشو همون لحظه همون مقدار رو داشته خرید چند دقیقه بعد مشکل حل شده همون اتریوم رو 4 هزار به سایت فروخته
بعضی مواقعا اینجوری در خونه آدمو میزنه
بیشتر پول مردم رو میکشن بیرون الان هم خدا می دونه چند میلیون نفر ضرر دادن