ریزش‌ها تا کی ادامه داره

سلام این ریزش ها برای چی تمامی ندارن و تا کی ادامه داره کسی میدونه

1 لایک

به دلیل همگرایی بازار احتمالا تا اتمام اصلاح بیت …

فعلا منتظر ریزش تا ۹۰ هزار باشید

امکان داره دوباره به قیمت بالا برگرده
مثلاً من په په خریدم روی 1.4 قیمتی که داشت 1.9 بود
به ضرر بفروشم یا نگه دارم

فعلا بازار ریزشی است احتمال ریزش بیت کوین تا ۸۵ هزار زیاد است، دیگر تصمیم گیری با خودتان هست بنده نظر شخصی خودم را گفتم

این یک نظر شخصی هست به نظر من بتوان از تتر ضرر را تا حدی جبران کرد تتر به احتما زیاد تا نزدیک ۸۰ هزار تومان برسد این موقع تبدیل به ریال کنیم و بعد تا ۷۴ خواهد ریخت و در این محدوده و احتمال پایین تر خرید صد در صد دلار تا آخر سال افزایش پیدا خواهد کرد و به این طریق تا مقداری ضرر جبران خواهد شد این نظریه نه سیگنال خرید هست نه فروش بعدا فحش نثار بنده نکنید تصمیم گیری با خودتان بنده این کار را انجام خواهم داد

1 لایک

قیمت تتری بهم بده !!! این ناحیه ای که هست رو اگ تا صبح دوشنبه حفظ کنه احتمالا یه بالای 20 درصدی داره (دلیلش حمایت هفتگی و ماهانه است)
اگ نتونه تا صبح دوشنبه حفظ کنه 15 الی 20 درصد اصلاح میکنه. و تحلیل بهتر رو تا پایان ماه میلادی میشه انجام داد اونوقت …

حواست باشه تحلیل بر مبنای کندل هفتگی و ماهانه است یعنی برای هفتگی سه روز دیگه و ماهانه 10 روز دیگه …این پایین اومدن شارپی بالا هم خواهد داشت فقط باید اصلاح بیت تموم شه…

قیمت تاریخ اگه بگم میشه 0.0000157

فکر کنم این ناحیه تتر حفظ بشه چون فروش ارزها اکثرا تبدیل به تتر میشه بیت کوین هم پله پله خواهد ریخت به نظر بنده تتر پله پله با شیب کم تا نزدیک ۸۰ هزار صعود خواهد کرد و یک دفعه خواهد ریخت این نظر شخصی بنده هست

اینکه همین قیمت فعلیه با یکی دو درصد ضرر !!!

از زمانی که ریزش ها شروع شده په په 70% سقوط کرده تا اون مرزی که شما گفتین بره که 100%سقوط میکنه

دوست عزیز چه جور میگی صد در صد !!! 100 درصد از هر چیزی کم بشه یعنی 0!!! قیمت نصف شده یعنی 50 درصد ریزش
اینم تصویرش

بعد گفتم تتری چند خریدی گفتی :

قیمت تاریخ اگه بگم میشه 0.0000157

گفتم که همین قیمت فعلیه …

اینم پیغام قبلی من بر اساس تصویر بالا :
این ناحیه ای که هست رو اگ تا صبح دوشنبه حفظ کنه احتمالا یه بالای 20 درصدی داره (دلیلش حمایت هفتگی و ماهانه است)
اگ نتونه تا صبح دوشنبه حفظ کنه 15 الی 20 درصد اصلاح میکنه. و تحلیل بهتر رو تا پایان ماه میلادی میشه انجام داد اونوقت …

یه نگاه به تصویر بکن متوجه میشی…