تحلیل شخصی ام از بیت کوین…یه ریزش سنگین دیگه داریم محدوده مشخص نمیکنم چون وقتی میگم سنگین شاید دستکمی ازین ریزشه نداشته باشه…
یه دو روزی شاید در محدوده حمایتی ۳۶تا ۳۸ رنج بزنه ارزها هم مقدار دیگه رشد کنن و بعدش دوباره ریزش..
مبنای خرید فروش قرارش ندید.اونایی هم که میگن ده دلار یا دوازده دلار کف دات هم از لحاظ چارتی حمایت بعدیش رو دارن میگن و احتمال برگشت از هر عددی وجود دارد…
پس شد چی دو سه روزی محدوده ۳۶ تا ۳۸ رنج بزنه و شاید از لحاظ تکنیکالی کوتاه بشه و زودتر از دو سه روز و بعد ریزش بعدی انجام بشه…
راهکار چیه راهکار فقط پله ای خرید کردن هست من چیزی که تکنیکالی نگاه کردم دارم میگم.و چون هی چیزی صددرصد نیست محکومم یه پله دیروز خرید بکنم و پله بعدیمو منتظر دیگاهی که بالا گفتم بزارم،اگر اینجور هم که نشد چه بهتر…حتی دیروز گفتم مثل امروز فردا ارزها یه سودی میدن اونم خدایش تکنیکالی عرض کردم.الانم تحلیل شخصی خودمو گفتم.و خیلی از این روند خودم مطمنم.
تحلیل تکنیکالی بالا رو مبنای خرید فروش قرار ندید…
جناب کریپتو لطفا شماره بزارید تا گروه بزنیم واز دانشتون بهره ببریم سپاسگزارم
یعنی فردا بعد از صعودی فروش بزنیم؟
بعد
صبر کنیم چند روز دیگه میاد پایینتر خرید بزنیم؟
درست متوجه شدم؟
فردا فروش
چند روز بعد خرید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته
رو پیام دیروزت من دوج خریدم رو ۳۵۰۰ امرو رو ۴۱۰۰فروختم،دمت گرم ۹۰درصد مواقع تحلیل هات درست درمیان
بسه دیگه حوصلمون رو سر بردی تا دیروز دات رو25 کف میدونستی الان حرفات عوض شده نابودمون کردی با این تحلیلای آبدوخیاریت جوری میگه خرید پله ای بکنید انگار درآمدمون روزانس هر روز خرید بزنیم
بنظرم اگه روند خودشو بتونه برگردونه و ازین باطلاق بزنه بیرون دیگه دلیلی نداره رو ۳۸برگرده اگه بخاد برگرده چرا میره تا ۳۸
بعدم تا اونجا بره مگه نباید کندل بزنه ک تشخیص بدیم چی ب چیه هنوز نرفته شما میگی برمیگرده اوکی
اینو توضیح بده تو چی میینی که میگی ممکن از ۳۸برگرده دوباره ؟
بر حسب تجربه و حس یا کندلی و اخباری میدونی
شما یا نمیدونی یاخودت زدی به کوچه علی چپ ایشون تحلیل میکنند شما میتونی تحلیلش رو نخونی ویا بهش عمل نکنی قرار نیست با تحلیل دیگران خرید وفروش کنی خودت بخر خودت بفروش .
من مطمئنم که بیت زیر 32تا 30هزار نمیاد و ای کاش میشد عکس فرستاد ببینید که کل زندگیمو گذاشتم و لانگ گرفتم ..آقای کریپتو شما ام اگه به تحلیل هات ایمان داری سل بگیر و انقدر ته دل این مردم رو خالی نکن
سلام کریپتو جان یه مشورتی خواستم از محضرتون اگه امکان داره به این شماره وات یا تلگرام یا پیامکی بدید ممنون میشم بزرگواری کنید ۰۹۱۶۸۲۸۴۴۱۴