درباره بخش بحث و گفت‌وگو

محلی برای بحث و تبادل نظر درباره هر موضوعی مربوط به ارزهای دیجیتال و فناوری‌های غیرمتمرکز. اینجا فقط موضوعاتی باز می‌شوند که در هیچ بخش دیگری در این انجمن نمی‌گنجد.

7 لایک‌کرده

دروود فراوان به همه عزیزان

8 لایک‌کرده

سلام خسته نباشین ببخشید میشه جواب سوالی که دارم بدید پاییز بود من یه مقداری سونیک خریدم الان میخوام خارجشون کنم داخل کیف پول تراست ولته الانه نمیشه خارجشون کنم قفله باید چیکار کنم ممنون میشم اگه بلدین باید چکار کنم

4 لایک‌کرده

آقای درود سلام کارتون داشتم لطفا

5 لایک‌کرده

آقای درود آنلاین هستید؟

3 لایک‌کرده

واقعا نمیدونم،گوگل سرچ بزنید

3 لایک‌کرده

BEER IN POCHTA :heart::heart: فقط تا می تونید این دوتا ارز رو بخرید..بلاخره رفت زیر حساب ایلان ماسک:grin::grin: دیگه خود دانید..اینم یه فرصت طلایی برای کسانیکه دنبال سود تپل بودن..الان بهترین قیمت برای ورود خرید هست آخرین فرصت خرید ۲۰۲۵..سریع برید.میتوانید خیلی راحت تراست ولت خود رو نصب کنید و تتر بریزید داخل کیف پول تراست ولت خودتون و خرید این دوتا ارز رو انجام بدید

2 لایک‌کرده

نت بین الملل قطع هست اما با وی پی ان میتونید وصل شید و خارج کنید

1 لایک

ارزswarmsخوبه بخرم؟ممنون

نمودارشو ندارم کجا پیدا میشه ؟

سلام اساتید محترم بیت کویین در کوتاه مدت احتمال دارد؟

روند کاهشی متوقف میشه..؟

لطفاً…:folded_hands::folded_hands:

ممنون

اگر خریدید و پولتون رو نیاز ندارید بزارید باشه یا یک کار دیگه میشه کرد مقداریش رو نقد کن اندکی ضرر و بعد اگر رشد کرد که هیچی اگر نکرد بریزه پایین میخری به هدف سرمایه گذاری و هلد چند ساله

البته این پیشنهاده و تصمیمش با خود شما هست باید اگاه باشین من تحلیل ندادم مراقب باشید

سلام جناب نجفی لطفاً خواهشاً ارز wif تایم کوتاه مدت تحلیل می‌فرمایید!

فیوچرز توی ضررم بالا می‌ره یا ببندم..

ورود 0.1855

ممنونم

1 لایک

احتمالا بره بالا از همین جا ولی جهت کمتر ضرر کردن و نجات دادن شما میگم تا مقداری رفت بالا و باز کردن قرمز دیدید ببندید بهتره اگر خریدید چون شما دقیقا در سقف خریدید اشتباهه و از همه بدتر در بازاری فیوچر زدید که اصلا منم معامله کنم پشت سر هم استاپ میخورم

فیوچر فقط اتریوم یا بیت کوین یا سولانا یا بی ان بی تمام

اگر تحمل ضرر رو میتونید اوکی کنید استاپ باید 0.1796 باشه بعلاوه کارایی که گفتم رو انجام بدید انشالا که با ضرر کمتر خارج شید

متاسفانه بالا تذ نرفت و باید خارج شید

توروخدابگین ارزswarmsخوبه یانه

نه خوب نیست اگر قرار باشه بخرید بیشتر از 10 تومن واقعا جالب نیست برای خریدش پول زیادی درگیرش نکنید فقط

1 لایک