دوران افول ارزهای دیجیتال

دوران افول و پایان ارزهای دیجیتال رسیده
چه بخواهیم چه نخواهیم
همانطور که قبلا هم پیش بینی کرده بودم
این همان شرایطی هست که چند هفته قبل گفتم
بجز چند ارز معتبر و قوی همگی محکوم به فنا هستن
خود بیت تا ۳۰ هزار ریزش خواهد کرد

مواظب سرمایه تون باشید

آفرین داداش به تو میگن تحلیل گر خدایی. دمت گرم

احیانا شما ملا یارمال هستید
پیش بینی میکنی
شمانگران بقیه نباش هرکسی که تواین بازارهست حتما بامدیریت اومده حالا ی سری توزمان مناسب خریدن سودبیشتری میبرن اون دسته هم که عجولانه خرید کردن به پولشان میرسن فقط صبر …الکی مالتون راحراج نکنید بازاربرمیگرده بعد طمع نکنید پولتون رابکشید بیرون ..

داداش میشه گفت این بازار هنوز شروع نشده که شما دوران افول واسش در نظر گرفتی
این بازار در مقایسه با سایر منابع درآمدی خییییلی نو پا هست و تازه شروع حرکت همه گیریش هست

استااااد،میشه زر نزنی

من خودم میگفتم تا 30 میریزه ولی خمایت 34.800 قویه. خواهش چرت و پرت تحویل ملت نده.
خودت خنده ات نمیگیره “دوران افول وپایان”" :joy::joy::joy::joy:"

ببندش فعلا صعوووود

نوستراداموس کی بودی شما

آخههه عقب مونده نادان …همه دنیاا دارن داد میزنند که دیگه حتی طللا داره ارزش خودشو از دست میده و کم کم داره بازار کریپتو جای گزینش میشه..باز تو اومدی برای خودت چپه تحلیل میکنی

همه الان میان میگن من میدونستم و گفته بودم تحلیل اگه بلدین بگید استفاده کنیم گالیور هم میگفت من میدونستم هیچکس نمیدونست روسیه اینو جمع میکنه الکی بااین حرف ها مردم رو از زندگی نندازید ناامیدترنکنید لطفا .

احساس میکنم از دیسلایک لذت میبری🙄 دوس داری🤔

الان چیکار کنیم با ضرر خارج شیم بنده خدا باید خرید زد که حداقل جلو ضرر بیشتر گرفته بشه میانگین …
اگرم بره بالا که سوده

بیا پائین بچه سرمونو بردی !!!همانطور که‌ قبلا پيش بينی کرده‌ بودی؟؟؟؟؟؟
بیا برو جیشتو بکن و بخواب

ایلان ماسک با این پیش بینیت نا امید شد

شما همینجوری فکر کن بزرگان کریپتو که سرمایه زیادی دستشونه باهم دیگه دارن رقابت میکنن هیچ ارزی نابود نمیشه کسی هم نمیتونه نابود کنه چون گردش پول درجریانه اونم پول ملت پس هیچ قدرتی جلو دارش نیست میاد پایین باز خرید میشه میره بالا این حرفارو کسایی که به فکر جیب خودشون هستن تبلیغ میکنن ارز بیاد پایین تو کف بخرن سود کنن این توییت ها همش به نفع خودشون هست که مردم بترسونن وگرنه هیچ پولداری به فکر زیر دستش نیست به فکر مردم نیست فقط به فکر ثرتمندتر بودن هست این یادت باشه هولد کن نترس همینجورکه اومده پایین باز همین راه میکشه بالا ثابت شده برا همه

چند ارز که میگید میشه بیشتر توضیح بدید چه ارزهایی

تو خودت تو نظراتت تحلیل واسه ترون میخوای بعد تحلیل گر شدی واسه ما عجببب بیا پایین

همان طور که پیش بینی کرده بودم!!! آخه کی هستی که فکر میکنی مهمی؟