تتر را داشته باشید

تو این بازار از تتر هم میشه نوسان گرفت لگر ضرر داشته باشه کمتر از ارز هست، برای کسانی که نوسان گیری از ارزها بلد نیستند خوب هست

1 لایک

سلام خوبی والا ما از هیچی شانس نداریم برادر میایم نوسان بگیریم نوسان خودمون گرفته میشه

تو این هفته میشه تتر را روی ۷۶ هزار خرید و بالا که میره اگر از هر تتر هزار تومن و یا ۱۰۰ تومان بالا و پایین قانع باشی نوسان بگیری

1 لایک

امشب تتر تا ۷۶ و ۲۰۰ اومد من پلکانی ۴۰ درصد خریدم احتمالا فردا برگرده روی ۷۴ نوسان بدی نیست

1 لایک

ببخشید برگرده روی ۷۷

1 لایک

الان نزدیک 77 شده برادر

صد تومن بالا و پایین بلاخره

من دیدم اومده ولی نخریدم حیف شد حداقل حداقل 14 الی 15 هزار هم با یه حرکت ساده خوبه

من بین ۷۶ و ۳۰۰ تا ۷۶ و ۴۰۰ خریدم باید گوش به زنگ باشی اگر برگشت روی ۷۶ نزدیکای ۷۵ بخر نترس فردا سود میده میبینی که همین امشب من سود رو گرفتم

1 لایک

ولی مشکل من اینجاس که بلد نیستم کجا بخرم

ریسک پذیر هم باشی آخر بازار قابل پیش بینی نیست بهم میبینی میخری عوض اینکه بره بالا نصف سود کنی دو برابر اون سود رو ضرر میدی

تو این دو روزه تتر رو تا محدوده ۷۵ بخری خوبه باید ببینی بیت کوین چقر میریزه اگر ریزش بیت کوین زیاد بشه نخر اگر دیدی تقریبا ۱۰۰۰ دلار بالا و پایین میشه وقتی هزار دلار کم کرد تتر بخری خوبه

1 لایک

یعنی فردا و پس فردا ؟؟؟

ضرر تتر کمتر از ارزها است پلکانی بخر ، یک پله بخر اگر زیاد ریخت نخر

1 لایک

ممنونم تجربیات خودتون رو در اختیارم قرار میدین

1 لایک

خواهش می کنم، اگر خریدی اومد روی ۷۷ یا کمی بالاتر طمع نکن بفروش پرسود باشی

1 لایک

بازم ممنون حتما نگاه میکنم هر موقع رسید نزدیک 75 و اینا میخرم خیلی ممنون

سلام…با موقعیت معاملاتی باز کنی …اون سری میخواستم توضیح بدم پیامم تایید نشد به خاطر اسم اوردن از صرافی…
تو هر معامله ای حالا هرچی میخوای نیاز نیست نمودار رو نگاه کنی!!!.. اونجا که میخوای بزار واسه خرید اگ رسید خودش میخره …

2 لایک‌کرده

ممنونم لطف کردی :pray::pray: اینجوری کار منم راحت تر میشه

برا فروشش هم یه نقطه بالاتر از خرید باید ببندم که وقتی رسید خودش بفروشه ؟؟